AK Parti Mahmutlar teşkilatının eski başkanı Muhterem Anılgan, isim vermeden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik eleştiri sınırlarını aşan bir paylaşımda bulundu. Anılgan’ın paylaşımına İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’ndan tepkiler yükseldi. 
Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahatttin Demirtaş’ın “Dışarıda olsaydım bir sabah Başak ile birlikte Meral Hanım’ın kapısını çalar ve ‘Kahvaltıya geldik’ derdim” sözüne, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız" diye yanıt vermişti. 
“KAHVALTI, YEMEK, YATAK…”
Bu gelişmeler üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz aylarda yaptığı “Sayın Akşener’in evine dönmesi doğru ve tutarlı olacaktır” çağrısını hatırlatan Anılgan, sosyal medyadaki paylaşımında “Bahçeli kıza evine dön derken haklıymış. Kızını eve getiremezsen Demirtaş ile kahvaltıda, Behlül ile yemekte, Nuri Alço ile yatakta bulursun” ifadelerini kullandı. 
“HUKUKİ İŞLEMLERİ BAŞLATTIK” 
Bu paylaşıma İYİ Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri sert tepki gösterdi. İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Baysal, “Bunun gibi ne idiği belirsiz,  kime hizmet ettiği belli olmayan, bir kadına, bir anneye saygı duyamayacak kadar alçak, aciz ve müptezelleri Alanya kamuoyuna bırakıyor ve gerekli hukuki işlemleri başladığımızı herkesin bilmesini istiyoruz. Herkes önce bir çamura yatsın kalkıp yattığı yere bir baksın.  Herkes haddini bilecek. Soytarılığa gerek yok. Şahıs AKP Mahmutlar eski mahalle sorumlusu. AKP İlçe Başkanı Mustafa Toklu’yu göreve davet ediyoruz” dedi. 
“KENDİNİ BİLMEZ KİŞİLER…”
Abdullah Akkuş da tepkisini şu ifadelerle gösterdi: “Kadına saygısı olmayan, toplum ahlakını hiçe sayarak, genel başkanımızı ima ederek yaptığı bu paylaşım ve yorumları kamuoyunun takdirine sunuyor en kısa sürede hukuki sürecin başlayacağını ilan ederiz. Sayın Mustafa Toklu başkanımızı göreve davet ediyoruz. Bizler bel altı siyaseti yapmayalım diye hassasiyet gösterirken oradaki siyaset yapan kişilerde arkadaşımız kardeşim komşumuz derken bu türdeki kendini bilmez kişiler araya nifak sokmaktadır. Muhterem Anılgan parti üyeliğinden ve görevlerinden kovulsun”