İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Kurultay yapıldı ve bitti” derken eski İl Başkanı Yavuz Temizer, bazı isimlerin liste dışı kalmasına ilişkin Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı işaret etti. 
 Meral Akşener’in yeniden Genel Başkan olduğu İYİ Parti’nin 2. Olağan Kurultayı’nda Antalya, Genel İdare Kurulu’na (GİK) giremedi. İYİ Parti Kurultayı’nda Antalya tartışması yaşandı. Genel İdare Kurulu’nda daha önce Antalya’yı temsil eden ve yerel seçimlerde Antalya Koordinatörü olan  Bülent Gürsoy, son anda GİK Adaylığı’ndan çekildi. Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı, Feridun Bahşi ve İl Yöneticisi Neşe Toker ise GİK Adayı oldu ancak seçilemedi. 
Milletvekili Hasan Subaşı kurultay ile ilgili “Bir anahtar liste çıktı. Anahtar liste içinde ön sırada olan arkadaşlar seçildi. Bazı arkadaşların ilk 50-75 sırada her oyun, her iptalin, her yanlışının 75 esas alınması doğrusu haksız bulunup tartışma konusu oldu. Ayrıca bazı kişilerin de listeden yazılmaması için bir takım şeylerin dolaşmasının nedeni anlaşılamadı. Bunların dışında olan konular parti içinde tartışılır” şeklinde konuştu.
Milletvekili Feridun Bahşi kurultay ile ilgili “Kurultay yapıldı ve bitti. Gündeme gelen çizik atma davaları ile ilgili bir şey söylemem gerekirse Genel Başkanımızın konuyla hiçbir ilgisi yok, bir takım arkadaşlar böyle bir şey yapmaya kendilerince gerek duymuşlar” şeklinde konuştu. 
Antalya eski il başkanı Yavuz Temizer ise kurultay sürecinde bazı isimlerin liste dışı bırakılmasına ilişkin Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ı işaret etti. Temizer, Aydın’a sosyal medya üzerinden yazarak “İstediğin TV kanalında kongrede neler yaptığını konuşalım. Yaptığın komitacılığı ve hizipçiliği ve partiye verdiğin zararı masaya yatıralım. Kararı da millet versin” dedi.  – Haber Merkezi