İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi'nde oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. İlçe Seçim Kurulu görevlilerince oy sayımı başladı. Mevcut Başkan Alper Arıkan ve Hilmi Er'in başkanlık için yarıştığı kongrede kayıtlı 433 delegeden 409'u oy kullandı. Geçersiz 4 oyun çıktığı sonuçlarda geçerli oyların 217’sini alan mevcut Başkan Alper Arıkan yeniden ilçe başkanı seçildi. Kongredeki rakibi Hilmi Er ise 186 oy aldı. 31 oy farkla yeniden başkan seçilen Alper Arıkan ve destekçileri büyük sevinç yaşadı. Partililerle birlikte Hilmi Er de Arıkan’ı tebrik etti.

Salondan Alanya Kültür Merkezi’nin fuaye alanına coşkulu partililerle çıkan Arıkan, tebrikleri kabul edip babası Hayri Arıkan’ın elini öptü.

ARIKAN: KONGRENİN KAYBEDENİ YOK

Seçimi kazanmasının ardından bir açıklama yapan Arıkan, “Bu süreçte Hilmi başkanla beraber kongre sürecini güzel bir şekilde tamamladık. Partili arkadaşlar tekrar bu göreve bizi layık gördü. Buradan herkese çok teşekkür ediyoruz. Tabi ki kongre süreci bizi bayağı bir yordu ama değdi. Çok güzel bir şekilde bu süreci atlattık. Kaybedeni olmayan bir kongre gerçekleştirdik. Bizim açımızdan kongrenin kaybedeni yok. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tekrar buradan da bu süreçte bizlere destek olan, gecesini gündüzüne katarak çalışan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İŞTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Ali Namal, Ali Taşlı, Banu Özel Tutğaç, Batuhan Filiz, Bedia Hakenkruger, Durali Özer, Emrah Yeşilkaya, Ender Temiz, Erdoğan Toklu, Fatih Uyar, Feza Akay, Gökçen Kayakıran, Gülcan Oylumlu, Gülten İnce Doğan, Gürsel Kıldan, İbrahim Çelik, Kemal Kahya, Kemal Sertgöz, Mehmet Barcın, Mesut Tekin, Murat Tan, Mustafa Arık, Nadir Kandemir, Nurettin Babaoğlu