CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Saadet Partisi'ne (SP) iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Karadağ'a belediye meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. 

Ziyarette konuşan Coşkun Karadağ Alanya'da siyasi partiler arasında uyum içerisinde bir çalışma olduğunu söyledi. Karadağ, "Ancak biz Millet İttifakı olarak SP İlçe Başkanı ile beraber bu ziyaretleri biraz daha hızlandıralım, Alanya sorunları nedir? Çözüm odaklı nasıl çalışabiliriz şeklinde fikir alışverişinde bulunalım diye ziyaret ettik. Sağ olsun başkan da bizi kırmadı. Amacımız hem Alanya’mız hem de ülkemiz için olması gereken neler var ise karşılıklı istişarelerle birlikte Alanya ölçeğinde birlikte çalışmak. Daha öncede bu konuyla ilgili görüşmüştük. Siyasetin nabzının hızlanmaya başladığı şu günlerde SP Genel Başkanı da ciddi olarak güzel konulara değiniyor ve bizim Genel Başkanı'mız Kemal Kılıçdaroğlu ile ortaklaşa çalışmaları var. Genel başkanlarla beraber biz de Alanya’da bu çalışmaları paralel şekilde devam ettirme taraftarıyız" dedi. 

"BU KONUDA YÜZÜMÜZ AK, ALNIMIZ AK"
Alanya’ya dair istişarelerde bulunacaklarını belirten Sarıca, "Öncelikle belediyenin gündemini ortaya koyacağız. Büyükşehir belediyesinin gündemiyle ilgili konuşacağız. Genel gündemi de ele alacağız. Son günlerdeki siz de Cumhur İttifakı'na katılıyor musunuz sorularını burada açık ve net olarak izah edeceğiz. Her şeyi konuşacağız. Biz zaten açık ve net olarak her şeyi deklere eden bir partiyiz. Bu konuda yüzümüz ak alnımız ak inşallah her şey iyi olacak" diye konuştu. (Erkan Uysal )