Parti binasında açıklamalarda bulunan Coşkun Karadağ, AHEP Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Şebnem Köseoğlu’nun vefatı nedeniyle üzgün olduklarını söyledi. Köseoğlu’nun Türkiye’de kan bağışı konusunda çok büyük kampanya başlattığını belirten Karadağ, sağlık konusunda da ülkede duyarlılık kazandırdığını kaydetti. 
“BUCAK’A ELEKTRİK VERİLMEMESİ SİYASİ YATIRIM”
Yakın dönemde yönetim kurulu üyeleriyle Alanya’nın yaylalarını gezdiklerini hatırlatan Karadağ, “Bu yaylalardaki sorunları il başkanımıza, milletvekillerimize ve genel başkanlığımıza ilettik anacak zorumuza giden bir konu var. Ülkemizin dünyaya açılan bir penceresi olan Alanya’mızda 3-4 yaylada hala elektrik yok. Elektriğin olmaması bizi çok üzüyor. Tokar ve Bucakça yaylalarında elektrik yok. Karapınar-Erikdelesi Mahallesi’nde elektrik yok. Bu mahallelerde topladığınız zaman 200-300 yerleşim yeri olan hanede elektrik yok. 21. Yüzyıl’da elektriğin olmaması çok acı bir olay. Bucak’ta elektrik olmamasını hem CK’ya hem de TEDAŞ’a bildirmemize rağmen çözüm bulamadılar. Bu işin peşini bırakmayacağız.  Bucak’a elektrik verilmemesini siyasi yatırım olarak düşünüyorum. Gerekirse Antalya’da ve TBMM’de hakkımızı aramaya devam edeceğiz” diye konuştu.
“RAKAMLAR AÇIKLANANDAN FAZLA”
Pandemide bazı tedbirlerin yetersiz kaldığını vurgulayan Karadağ, “Bazı tedbirler bazı siyasilere uygulanırken bazı siyasilere uygulanmıyor. Bunların başında İstanbul’da bir milletvekilinin bin 500 kişilik düğün yapması hiçbir zaman gündeme gelmiyor. Giresun mitinginde insanların fiziki mesafesinin göz ardı edilmesi, Ayasofya’nın açılışı gibi birçok eylemde pandemi dikkate alınmadığı zaman, bunun altında salgın olduğu için günümüzde bu rakamlara erişiliyor.  Ben bu rakamların da çok daha üstünde olduğunu tahmin ediyorum” ifadelerini kullandı. Karadağ, sözlerinin sonunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in önümüzdeki hafta normal odaya çıkacağını ve kısa süre sonra göreve başlayacağının beklendiğini söyledi. (Erkan Uysal)