CHP Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Parti binasında düzenlenen toplantıya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlık etti. Sözlerine Kabotaj Bayramı’nı kutlayarak başlayan Coşkun Karadağ, Ankara’ya tayini çıkan Başsavcı Yasin Emre ile Antalya’ya tayini çıkan Alanya İlçe Jandarma Komutanı Serkan Akbaba’ya yeni görev yerlerinde başarılar diledi.  
“TEMSİLCİ GÖNDERMEK İÇİN GÖRÜŞTÜK”
Antalya’da CHP İl Başkanlığı’nda yaptıkları toplantı ile ilgili soruyu cevaplayan Karadağ, “CHP Olağan Genel Merkez Kongresi’ni pandemi dolayısıyla erteledi. Genel merkezden gelen talimat doğrultusunda ayın 26-27’sinde Ankara’da genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. CHP’nin genel kurulları gerçekten bir şölen havasında geçer. Antalya’daki toplantımızın amacı ise, genel başkan seçimi gündemde. Aynı zamanda parti meclisi seçimi gündeme geldi. Parti meclisi seçiminde ise biz Antalya’dan ne kadar fazla temsilciyi parti meclisine göndermek için ne yapmamız gerektiği konularında görüştük” dedi. 
“TALİHSİZ BİR OLAY”
İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın’ın görevden alınması yerine Alper Arıkan’ın atanması konusunu nasıl değerlendirdiği de sorulan Karadağ, “İyi Parti bizim Millet İttifakı ortağımız. Burada bir görev değişikliği, resmi olarak şu ana kadar belki İyi Parti’ye ulaşan bir yazı yok ama talihsiz bir olay. Biz her zaman Millet İttifakı ortaklarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bundan önceki yerel seçimlerde şu an göreve son verildiği iddia edilen tüm İyi Parti’li arkadaşlarımızla beraber yerel seçimlerde belki Türkiye’ye örnek olacak olan uyum içerisinde çalıştık. İyi Parti’li ortaklarımızla beraber bahsettiğim anlayış içerisinde bundan sonra da bütün ilişkilerimiz bu bazda devam edecek” diye konuştu.
“PARTİZANLIK VARSA ANTALYA MERKEZ GEREĞİNİ YAPAR”
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Müdürü İlyas Şirin ile ASAT Müdürü Mehmet Oral’ın görevden alınamayacağı, bu iki ismin arkasında CHP’nin olduğu ile ilgili çıkan haberle ilgili soruyu da yanıtlayan Karadağ, “Şu an Muhittin Böcek büyükşehir belediye başkanı olarak göreve başlayalı bir buçuk yıl oldu. Bir buçuk yıl içerisinde baştan söylediğimiz gibi kırmızı çizgimize riayet etmeyen kişiler olursa bunlar hem adli olarak hem de devlet memurluğu yapma hakkına sahip olmayacaklar. Hiçbir müdür olsun ister emeği ile geçinenler olsun hiç kimsenin görevine son verilmedi. Görevini yaptığı müddetçe, vatana ve millete hizmet ettiği müddetçe her arkadaşımız burada gönül rahatlığı ile hizmet etme imkanına sahip. Eğer bir ihbar, partizanlık söz konusuysa veya bu konuda bir ihmal varsa mutlaka Antalya merkez bunun gereğini yapar diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. (Erkan Uysal)