CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkmama yasağını desteklediğini söyledi. Parti binasında konuşan Coşkun Karadağ, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ kutlamalarında emeği geçenlere teşekkür etti. Karadağ, “Bugünlerde bile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak çok güzeldi. Bunu gereği şekilde yaptık” dedi.
“SOKAĞA ÇIKMAMA YASAĞINI DESTEKLİYORUM”
Koronavirüs konusunda vaka sayılarının düştüğüne dikkat çeken Karadağ, “Ben tedbirin kesinlikle elden bırakılmaması ve ikinci bir dalganın Alanya’da ve ülkemizde yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasında çok fayda görüyorum. Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkmama yasağını da destekliyorum” diye konuştu. 
“AK PARTİ DÖNÜP KENDİSİNE BAKMALI”
Gülevşen Camii’nin restorasyonu hakkında yapılan açıklamalara cevap veren Karadağ, “Biz her zaman eleştiriye açığız. Eleştiriye açığız ama 18 yıldır iktidarda bulunan bir AK Parti hükümetinin bu tür olaylara duyarlılık göstermeden, ikincisi de 5 yıl büyükşehir belediye başkanlığını yapıp da yine bu Gülevşen Camii’ne gerekli ilgiyi ve yatırımı, restorasyonu yapmayan AK Parti öncelikle dönüp kendisine bakmalı. Alanya’daki arkadaşlarımız kendisine bakmalı. Bu proje önce siz hazırladık, biz hazırladık bunlar çok da önemli değil. 2014 yılında bizim seçim propagandamızda Gülevşen Camii’nin restore edilmesi konularımız ve yapacağımız işlevler arasında idi. Ben bütün AK Parti’li arkadaşlarıma şunu diyorum. Proje doğru ama hayata geçiren biziz. Biz bu işle tüm Alanya halkından büyükşehir belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese bir takdir bekliyoruz. Bunu yaparken eleştirmek çok basit. Projeler çok doğru. Türkiye Cumhuriyeti’ndeki en önemli proje cumhuriyet projesidir. Lütfen herkese cumhuriyet projesine sahip çıkmalı. Bu caminin açılacağı günü de iple çekiyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
Konuşmasının sonunda turizm emekçilerinin çok zor durumda olduğunu vurgulayan Karadağ, hükümetin turizm emekçilerine destek vermesi ve sigorta primlerini yatırması gerektiğini söyledi.  (Erkan Uysal)