Tütüncü  "Altın çağ ile Antalya bambaşka bir lige taşınacak" Tütüncü "Altın çağ ile Antalya bambaşka bir lige taşınacak"

Gazipaşa Kaledran’dan Kaş Kalkan’a kadar tüm Antalya’yı dolaşıp, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan, parti tabanının sevgisini kazanan, tavanın da gücünü yanında hisseden Diş Hekimi Murat Özçelik, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Antalya Milletvekili aday adayı olmaya hazırlanıyor. Hafta içi Ankara’ya gidip, CHP Genel Merkezi’ne resmi müracaatını yapacak olan Özçelik, partisinin Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere partinin üst düzey isimleri ile buluşup, Alanya ve Antalya’ya ilişkin bir dosya sunacak.

Alanya turizmi, tarımı ve ticaretine ilişkin kapsamlı bir raporu Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve ekibine sunacak olan Özçelik, “Bölgemizin sorunları ve çözümüne ilişkin bir dosyayı parti büyüklerime vereceğim. Genel Merkezimizde önemli görüşmelerde bulunacak, Alanya’dan bir ismin de listede ilk 5’te olması yönündeki teklifimizi yenileyeceğiz. Bu bölgenin önemini Genel Merkezimiz zaten biliyor ama hatırlatmakta fayda var” dedi.