Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Coşkun Karadağ, ilk olarak Alanyaspor’u,  geçen hafta Çaykur Rizespor karşısında aldığı 5-2’lik galibiyetinden dolayı kutlayarak başladı. 19 Ekim gününün Muhtarlar Günü’nün de Alanyalı muhtarlarla birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ve diğer kutlama etkinliklerine katıldıklarını ifade eden Karadağ, “tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tekrar kutluyorum” dedi. CHP 37. Olağan kurultayı dolayısıyla başlayan seçim takvimi ile de ilgili açıklamalar yapan Karadağ, “. Seçim takvimiz başladı, delege seçimleri önümüzdeki hafta başlayacak. Listelerimizi askıya çıkarttık delege seçiminde oy kullanacak kayıtlı üyelerimiz mevcut, partimizde bir itiraz süresi devam ediyor arkadaşlarımızın itirazları var ise biz onu partimize bekliyoruz hem ilde hem de genel merkezde itirazları değerlendirip tekrar oy kullanmalarını sağlayacağız.” dedi.

CUMHURİYET ORMANI PROJESİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla önümüzdeki hafta en önemli etkinliklerinden birisinin Cumhuriyet Ormanı projesi olduğunu belirten Karadağ, tüm Alanyalıları etkinliğe katılmaya davet etti. Karadağ, “29 Ekim günü saat 13.30’da Alanya’mızdan araçlarımızı kaldırarak özellikle Dim Vadisi’nde büyük bir yangın geçiren orman bölgesinde bir Cumhuriyet Ormanı projemiz var tüm halkımızı bu projeye katılımlarını bekliyoruz. Bu siyasi bir olay değil sadece bir Cumhuriyet Ormanı Alanya’mıza kazandırmak amacımızın başındadır. Düğünlerde çelenk yerine, evlenmelerde veya çocuk doğumlarında veya gerçekten ciddi etkinliklerde oraya bir ağaç dikme etkinliğimizi süreç içerisinde tüm halkımıza yayacağız” dedi.

YAĞIŞ AÇIKLAMASI

Salı günü Alanya’da etkili olan sağanak yağışa da değinen Karadağ, metrekareye 25 kilogram yağış düştüğünü, bunun da ciddi bir rakam olduğunu belirtti. Yaşanan bazı olumsuzlukların hem ASAT hem de itfaiye ekipleri tarafından çok başarılı çalışmalarla giderildiğini söyleyen Karadağ, “özellikle kot altındaki yapılaşma nedeniyle dükkanlarda birazcık hasarlar oldu bunun da sebeplerinden bir tanesi bu yapılaşma ve imar izinleri alınırken bu kot altı dediğimiz normal arazi seviyesinin altındaki yapılaşmalardır” dedi.