CHP’nin eski ilçe başkanlarından emekli öğretmen ve turizmci Ali Takavut, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Partisinin ilçe yönetim kurulu toplantısına katılan Takavut, İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi. Takavut’u tebrik eden İlçe Başkanı Karadağ, “Alanya'mızdan mutlaka seçilebilir bir yerden milletvekilli adayımız olması gerekli. Bu konuda ciddi çalışmalar da yaptık. İnşallah bunlardan birisi de Ali Başkanımız olur diye düşünüyorum. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. 

Başkan Böcek: “Gazipaşa’ya 925 milyon liralık yatırım yaptık" Başkan Böcek: “Gazipaşa’ya 925 milyon liralık yatırım yaptık"

“SÜREKLİ SOL HAREKETİN İÇİNDE OLDUM”
Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan ve geçmiş anılarını aktaran Takavut, şöyle konuştu: “Sürekli olarak sol hareket içinde, daha doğrusu devrimci yol grubundaydım. 1968’lerden gelip 12 Martları, 12 Eylülleri yaşadık. Daha sonraki dönem tabii memurluk nedeniyle bir siyasi partiye üye olmadık ama sürekli olarak hareketlerin içinde bulunduk. 1999’da emekli olduktan sonra CHP ilçe yönetiminde bulundum. 8 milletvekili çıkardığımız dönemde ilçe başkan yardımcısıydım. 2015’te ilçe başkanı oldum. Erken seçimde 12. Sırada Antalya’dan milletvekili adayı oldum. Yine görev verdiler, farklı ilçelerde koşarak gittim. Referandumda da çalıştık ve Alanya’da yüzde 51 ‘hayır’ çıkardık. 
KILIÇDAROĞLU’NU ÇANKAYA KÖŞKÜ’NDEKİ KOLTUPA OTURTACAĞIZ 
Şimdi yine Sayın Başkanım önderliğinde, yönetim kurulu arkadaşlarımızın beraberce iş birliği ile Alanya'da ve Türkiye'nin her yerinde yine başaracağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü'ne koltuğuna oturtacağız. Beştepe’ye değil. Hizmet birikimimizi, ülkemizdeki kötü gidişatı durdurma adına katkı sağlam heyecanıyla yola çıktık. 
“ALANYA’DAN KİM ADAY OLURSA ARKASINDA OLACAĞIM”
Eğer iktidar olursak demiyorum, olacağız çünkü bu konuda çok iddialıyız. Görev verilirse sizi en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum. Halkın içinde olacağıma söz veriyorum. Meclisteki çalışma saatlerinin dışında bütün zamanımı Alanya ve çevresinde özellikle Alanya merkezinde geçireceğime söz veriyorum. Alanya'da beş altı arkadaş aday adayı oldu. Bu aday adayı olan arkadaşlardan benim partimi Alanya'da bir tek oyu hangi arkadaşım getirecekse o arkadaşımın arkasında koşacağız. Ben bu sözü veriyorum. Kim olursa olsun. Biz heyecanla kendimizi ilk beşin içinde görüyoruz. İnşallah o da olacak. Ben de size gereken hizmetleri yapacağım. Her zaman da size kapım açık olacak”