Toplantıya başkanlık eden İlçe Başkanı Coşkun Karadağ kamuoyu açıklaması yaparak gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Karadağ sözlerine vefat eden Taner Karlı’yı anarak başladı. Karadağ “Toplantıyı açmadan önce Eski Gençlik Kolları Başkanımız Taner Karlı’yı elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Tüm partililerimin başı sağolsun, Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bir durumdu ve partimizi yasa boğdu” dedi.

DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

Geçtiğimiz hafta yapılan Danışma Kurulu Toplantısı ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Coşkun Karadağ, “Danışma Kurulu Toplantımızı yine kalabalık bir şekilde, il başkanımızın, il gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarımızın, eski milletvekillerimizin ve de Alanya’daki eski ilçe başkanlarımızın katılı ile bu toplantımızı gerçekleştirdik. Çok iyi bir katılım oldu. Özellikle CHP’nin bundan sonraki süreçte neler yapması gerektiği ile ilgili değerli bilgiler aldık. O bizim için bir ışık olacak, bizlerin çalışma programının omurgası olacak. Buradan katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

‘İSTANBUL’A OTOBÜS KALDIRACAĞIZ’

23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçimleri ile ilgili konuşan Karadağ, “Ana konumuz biliyorsunuz İstanbul seçimleri. İstanbul seçimleri ile ilgili daha önceki toplantılarda söylediğimiz gibi Antalyamızdan müracaat eden ve İstanbul’da oy kullanacak olan vatandaşları getirip götürme görevini üstlendik. Şu ana kadar takribi 70’in üzerinde bir başvuru var. Bu sorumluluğu üzerimize alacağız ve gidip gelme masraflarını karşılayacağız. Bu konuda başvuru yapmak isteyenler İlçe sekreterliğimize başvurularını yapabilirler” dedi.

‘KOORDİNATÖR BİZİZ’

Karadağ, son günlerde artan koordinatör söylentilerine de son noktayı koydu. Konunun merak edilmesi üzerine kısa bir açıklama yapacağını belirten Karadağ, “Son günlerde basında Büyükşehir’in Alanya’daki örgütlenmesi hakkında benim bazı sözlerim ön plana çıkarıldı. Biliyorsunuz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek, bütün konuşmalarımızda ve yaptığımız istişarelerde bir koordinatör atanması söz konusu değil demişti. Dolayısıyla yapılacak olan örgütlenmeyi bizlere anlattı. Burada Sayın başkanımız açıkça söylemektedir ki bir örgütlenme modeli ortaya konana kadar bu çalışmaları ilçe başkanı ve ilçe yönetimi ile bir koordinasyon sağlanarak yönetim yapılacak. Bu koordinasyon özellikle mahalle çalışmaları ile ilgilidir. Bu görevi bugüne kadar başarı ile sürdürdük ve bundan sonra da sürdüreceğiz. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanımız nasıl bir örgütlenme sağlarsa biz ona uyarız ve çalışmalarımıza o doğrultuda devam ederiz“ diye konuya açıklık getirdi. Açıklamasının son bölümünde ise, “Bugün aldığımız bir kararla birlikte partimizin bir arşivini oluşturacağız. Bu arşiv için basın mensuplarının yardımını alacağız. Buraya gelen her fotoğraf gazete ve benzeri şeyler ilçe teşkilatımıza getirilirse çok güzel bir arşiv yapacağız.” diyen Karadağ, Ramazan Bayramı ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü söyledi ve sözlerini noktaladı. (Haber Merkezi)