İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi’nde Alanya Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Başkan adayları Alper Arıkan ve Hilmi Er, kongrede salonu dolduran delegelere hitap etti. Divan kurulu tarafından ilk konuşma sırası yaşça büyük olan Hilmi Er’e verildi. Er’in ardından konuşan mevcut Başkan Alper Arıkan, uzun bir konuşma gerçekleştirdi. Arıkan, partinin bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek iktidara yüklendi.

“AYDINLIK GELECEĞİN DETAYINI HESAPLIYORUZ”

Arıkan, “Ülkemiz yozlaşmanın en uç noktasını yaşarken iktidar tarafından her türlü imkânlar kullanılıp öz yurdumuzda garip, öz vatanımızda parya durumuna gelmişken adaletsiz, liyakatsizlik, hortumculuk tavan yapmışken tek kurtuluş reçetemiz bu ucube iktidar ve onun yarattığı ucube sistemden kurtulmak, ülkemizin üstüne bir güneş gibi doğmaktır. İYİ Parti artık iktidara yürüyor. Genel Başkan Sayın Meral Akşener ve kurmayları ülkemizin aydınlık geleceğinin her detayını hesaplıyor" şeklinde konuştu.

“PARTİMİZE SIZMA VE ŞEKİLLENDİRME CÜRETİ”

“Alanya özeliğinde bu kutlu mücadelenin neferi olmaktan gurur duyuyoruz” diyen Arıkan, şöyle devam etti: “Bizler bu gururu yaşarken yerel şer odakları rahat durmuyor. Büyük hesaplar ve küçük akılları ile en güçlü rakip ve Cumhur gemisinden atlarken sığınacakları liman olarak gördükleri partimize sızma ve şekillendirme cüretini gösteriyorlar maalesef. Bunlar zararlı böcekler, ilacı da biziz. Akıllarınca hem bizlere hem de genel merkezimize saldırarak partimizi yıpratmaya bizleri saf dışı bırakmaya ve kendilerine yer açmaya çalışan böceklere fırsat vermediğiniz için siz değerli delegelere ve huzurunuzda bugün rakibimiz her daim dava arkadaşımız olan başkan adayımıza da teşekkür ediyorum.”

“KÖTÜLER KAZNIR, İYİLER KAZANIR”

Arıkan mevcut ilçe başkanı olarak gerek görev, gerekse seçim sürecinde eleştirileri saygı ile karşıladığını ve kendisine ders olarak aldığını söyleyerek eleştirileri iftira boyutuna taşıyanları sert bir dille uyardı. Arıkan, şunları söyledi: “Sizler çamur atmaya devam ettikçe milletimizin göğsümüze şeref nişanesi taktı, bizlere iktidar yolunu gösterdi. Bu dünyada kötüler kazınır, iyiler kazanır. Göreve geldiğimizde ana hedefimiz parti politikamız doğrultusunda devraldığımız bayrağı yükseltmek, Alanya’ya bir güneş gibi doğmaktı. Çok şükür bugün Alanya anketlerinde partimiz birinci durumda. Allah’ın izni sizlerin teveccühü ile göreve devam edersek diyoruz ki vallahi de billahi de sözümüzü tutacağız. İlk ve tek hedefimiz ülkemizi bu iktidardan kurtarıp ülkemizi hak ettiği hürriyete kavuşturmak”

Editör: TE Bilisim