MHP'liler Devlet Bahçeli'nin "uzun süre bekletildiği" gerekçesiyle CHP'ye tepki gösterdi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in konuşması MHP'liler tarafından engellenmeye çalışıldı. Özel'in arkası dönük iken MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un yumruklu saldırına uğradı.
MHP’Lİ CANTÜRK: OLCAY KILAVUZ VAR OLSUN
Sosyal medyada MHP’li Milletvekili Kılavuz ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Cantürk, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in bizzat iştirak ettikleri milletin meclisindeki oylamayı saatlerce sabote ettiğini açıkça itiraf eden ‘Tipi Tip Özgür’e haddini bildiren MHP Mersin Milletvekilimiz Olcay Kılavuz var olsun!” şeklinde övücü ifadelerde bulundu. 

CHP’Lİ KARAGÖZ: BÖYLE VEKİLE İHTİYACIMIZ YOK
CHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Karagöz ise saldırıya tepki gösterdi. Karagöz, “Memurken kavga etseniz, disiplin soruşturması geçirirsiniz. Özelde kavga ederseniz, büyük ihtimal kovulursunuz. Survivor’da bile kavga etseniz diskalifiye olursunuz. Ama TBMM'de ederseniz bir şey olmaz. Peki, bunu kabul eder miyiz? Yıl olmuş 2020 ise kavga eden vekili bir daha TBMM'den içeri sokmamak gerekir. Böyle vekillere ihtiyacımız yok. Dokunulmazlığı Enis Berberoğlu için değil, bu işler için gözden geçirin” dedi. – Haber Merkezi