CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar,  CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer ve il yöneticileri Alanya’ya geldi. Parti binasına gelen  Nusret Bayar ile il yöneticileri önce CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Bayar ve beraberindekiler sonra partililer ile bir araya geldi. Partililere önce hitap eden Coşkun Karadağ, "Pandemi döneminde buraya gelen il başkanıma çok teşekkür ederim. Cumhurbaşkanı geçen hafta CHP'yi göremiyorum dedi. CHP halkın içinde, her yerde" dedi. 

"MİLLET İTTİFAKI İKTİDARA YÜRÜYOR"
Milletvekili Aydın Özer,  "Bugün burada esnaf ile ilgili sorunları konuşacağız. Bugün esnaf zorda. Turizm esnafı daha da zorda. 2020 yılı turizmde kaybedilmiş bir yıl. Esmafın dertlerini dinleyeceğiz. Bunları rapor haline getireceğiz ve genel başkanımıza ileteceğiz. CHP sahada. Seçimden seçime değil, her gün sahada olacağız. Artık inandığımız bir şey var. Millet İttifakı iktidara yürüyor. Ülkeyi tek adam yöbetiminden kurtaracağız. Vatandaş Ak Parti ve onun uzantılarından uzaklaşmak istiyor" diye konuştu. 

"VATANDAŞ KURU EKMEKTEN TASARRUF EDER HALE GELDİ"
Bayar ise,  "CHP otel lobilerinde değil meydanlarda. Halkımızla iç içeyiz. Halkımızın sorunlarının yanındayız.  Türkiye iyi yönetileniyor. Pandemi de iyi yönetilemiyor. Türkiye'nin en büyük sorunu işsizlik, hayat pahalılığı. Bugün Alanyalı esnaf ve muz üreticilerini ziyaret edeceğiz. İnsanlar her şeyinden tasarruf edebilir ama Türkiye'de şu an kuru ekmekten tasarruf eder hale geldi. Fırıncılar ekmek satış oranlarının aynı olduğunu ancak çıkardıkları ekmek oranının azaldığını söyledi. Türkiye ekonomisi beşli çeteye teslim edildi. Vatandaş seçim, bir an önce sandık konulsun diyor. Biz AK Parti'ye göstereceğiz diyor. 850 TL emekli maaşı ike bir yaşam düşünülebilir mi?  Emekli maaşı asgari ücret seviyesinde olmalı. 
Seçimde iktidara geleceğiz. AK Parti'nin yok ettiği kazanımları geri getireceğiz" ifadelerini kullandı. 

"TARIM ÇÖKMÜŞ DURUMDA"
Bayar sözlerini şöyle sürdürdü:
"Alanya önemli bir ilçe. 2020 yılında turizmi gördük. 2021'de de turizm çalışanları ve esnafı akibetlerinin ne olacağı belli değil. İkinci önemli geçim kaynağı tarım. Tarım çökmüş durumda. 
Ülkeye AK Parti'nin yaptığı bu eziyet yeter. Biz seçim diyoruz. Sandık konulacak AK Parti'nin sonu sandığın dibinde görülecek" dedi. - Erkan Uysal