Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan (ALESO) Adayı Fatih Nizam, Ehl-i Keyf Nargile Cafe’de ekibi ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Geçtiğimiz aylarda adaylığını açıklayan ve çalışmalara başlayan Nizam, yönetim ve denetim kurulu ekibini belirleyerek çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek “Yaklaşık 3 yıldır büyük emek vererek geldiğimiz noktada tüm esnaflarımızın takdirini kazandığımızı yapmış olduğumuz birebir görüşmelerde gözlemliyorum” dedi. 
SEÇİMLER GEÇER DOSTLUKLAR KALIR
Kendisine ve ekibine gösterilen teveccühten dolayı esnaflara teşekkür eden Nizam, seçimlerin bir hizmet yarışı olduğu bilinciyle bu süreçte hiç kimseye bir saygısızlık yapmadan, bir gönül kırmadan süreci tamamlamak hedefinde olduklarını ifade etti ve “Seçimler gelip geçici, dostluklar bakidir. Seçimlerin sonucu ne olursa olsun bu şehirde esnaflık yapmaya ve birbirimizin sıkıntısında ve sevincinde her zaman birlikte olmaya ve birbirimizi desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.  
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ ÇALINDI
Nizam, seçim çalışmaları boyunca esnaflara daha hızlı ulaşıp çalışmalardan haberdar etmek için sosyal medyayı etkin kullandıklarına değindi. Ancak son bir ay içerisinde sosyal medya hesaplarına çok ciddi saldırılar düzenlendiğini ve esnafla sağlıklı iletişim bağlarının koparılmaya çalışıldığını aktaran Nizam, “Bu girişimler başarılı olmuş ve Instagram hesabımız çalınmıştır. İkinci açmış olduğumuz Instagram hesabımız da dün tekrardan illegal şekilde çalınarak tüm kimlik bilgilerimiz değiştirilmek suretiyle hesabım kapatılmıştır” dedi. 
AHLAKLI YENİLGİYİ AHLAKSIZ ZAFERE TERCİH EDERİM
Nizam konu hakkında şöyle konuştu: “Burada şunu özellikle belirtmek isterim ki, hangi şartta olursa olsun, çıktığımız bu yoldan hiçbir şekilde geri dönüp dahi bakmadan, çok daha hızlı adımlarla, kendimizden, ekibimizden ve hizmet etme vizyon ve projelerimizden emin bir şekilde hedefe doğru koşmaya devam edeceğiz. Hiçbir gayri ahlaki tutum, davranış, söylem ve eylem bizi bu yoldan alıkoyamayacaktır. Bizler ahlaklı bir yenilgiyi, ahlaksız bir zafere tercih etme olgunluğuna erişmiş, ahlaki değerler ile kendimizi yetiştirmiş bireyleriz. Bu tarz gayri ahlaki tutum ve davranışların kimseye bir faydası olmayacağı gibi, aksine kamuoyu gözünde küçültücü davranışlar olup hiç kimsenin tenezzül etmemesi gereken yakışıksız davranışlardır.” 
AHLAKİ ÇİZGİDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ 
Nizam sandıklar açılıp sonuçlar netleşinceye kadar çalışmalara devam edeceklerini ve bütün esnafa ulaşacaklarını belirterek “Bu çalışmalarımız Hak'tan, hakkaniyetten ve ahlaki çizgiden milim dahi sapmadan devam edecektir. Kalp kırmak için değil, kalp kazanmak için, kalplere dokunmak için buradayız. Düsturumuz budur” şeklinde konuştu.