“ADALET PARTİSİ YENİDEN AÇILDI”
Toplantısın açılış konuşmasını yapan AP Alanya İlçe Başkanı Suat Sait Güney, Adalet Partisi’ni halkın geçmiş zamanda yaşayanların tanıdığını fakat Z kuşağının çok iyi olarak tanımadığını ifade ederek, “ Adalet Partisi’ni halkımız çok iyi tanıyor. 1980 yılının Eylül ayında hükümete karşı darbe yapılan partimiz. Daha sonra parti ismimiz değişerek Adalet Partisi’ni değiştirerek Doğru Yol Partisi’ni açtılar ve uzun süre Türkiye’ye rahmetli genel başkanımız Süleyman Demirel hizmet etti. Adalet Partisi halkımız tarafından bilinen bir parti. İnsanlarımızın tercih ettiği, oy verdiği bir parti. İnsanların hükümette görmek istediği, faaliyetlerini görmek istediği bir parti. Geçmiş zamanda kapandı ama şuan da partimiz yeniden açıldı. Biz aynı misyonla, aynı vizyonla, partimizi tekrar halkımıza anlatmak ve partimizin bu ülkede bir şeyler yapabileceğini göstermek istiyoruz. Adalet Partisi bu nedenle Alanya’da hizmet etmek istiyor, bizim projelerimiz var. Burada halkımıza faydası olacak projelerimiz var. Bunları tek tek halkımıza anlatacağız. Bu projeler icraata geçecek ki şuan da başlamış bulunduk. “ dedi.


 “ADALET PARTİSİ’Nİ DEDELERİMİZ, BABALARIMIZ ÇOK İYİ BİLİYOR”
AP olarak Alanya’da örgütlenme çalışmalarının başladığını ifade eden Güney, “Adalet Partisi’ni dedelerimiz, babalarımız çok iyi biliyor. Z kuşağı dediğimiz yeni kuşak var, yeni jenerasyon var, Adalet Partisi’ni bugün sokağa çıksanız bilmezler, tanımazlar. Tanımayan orta yaşlı insanlar da olabilir. Biz hem partimizi bilen kişilere tekrar hatırlatmak hem de gençlerimize Adalet Partisi’nin vizyonunu, neler yapabileceğimizi anlatmak ve sizler de gelin, sizler de bu davaya omuz verin şeklinde insanlarla bir tanışma toplantısı yapmak istedik. Buradan Alanya’ya Adalet Partisi’nin startını vermek istedik. Alanya’nın içinden esnafımızı, iş insanlarımızı davet ettik. Halkımızdan davet ettiğimiz insanlarımız oldu. Hepsi sağ olsunlar, bizi geri çevirmediler geldiler.” dedi.
"TABANI OLAN BİR PARTİYİZ"
Adalet Partisi'nin yeni bir parti olmadığını köklerinin eskiye dayandığını belirten Akdeniz Bölge Sorumlusu ve Antalya İl Başkanı Turgay Akbaş, "Biz tabanı olan bir partiyiz. Yeni çıkmış, yeni kurulmuş bir parti değiliz. Kendimizi mutlaka düzenleyeceğiz. Kendimizi vatandaşlarımıza anlatacağız, bizim bir misyonumuz var. Bizim bir tabanımız var. Adalet Partisi dediğin zaman insanlar düşünüyor. AP, Süleyman Demirel’in partisi. Yeni kurulmuş bir parti diye kendimizi sürekli medya önünde, biz buyuz, biz şuyuz, diye vaatlerle izah etmiyoruz. Çünkü Adalet Partisi’nin yaptıkları da yapacakları da bellidir. "dedi. – Haber Merkezi