Gün gelir insanlar yaptığından pişman olur. Pişman olmayan ise kazdığı kuyuya düşermiş. Ülkemizde yıllarca perişan olan onca insan FETÖ yüzünden ya öldüler, ya da yıllarca mağdur olup, hapislerde süründüler. Ya şimdi ne olacak? Yaptıkları yanına kar mı kalacak? Acı çeken sırf mağdurlar mı oldu, ya onların aileleri, çocukları anne ve babaları, onlarda mağdurlar gibi acı çektiler. Şimdi bu “Ergenekon ve Balyoz Operasyonları” yalan ve iftira çıktı.

Asker ve sivil bir çok insan çok acılar çekti. Bir ülkenin koskoca Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ terörist ilan edildi.

Tüm Türkiye sallandı, dünya şoka girdi, sadece FETÖ'nün yüzü güldü. Orduda ne kadar mert onurlu asker varsa tutuklanmıştı. Gizli tanık dediler, “Fos çıktı.” Bu davaların savcısı nerede? Yurt dışına kaçıp gitti. Acılar mağdurların sırtında kambur oldu.

Vatan sevgisi hiç bir şeye benzemez, satılmaz.

Yıllar önce Amerika’ya gidip, Terörist başı Fethullah Gülen’le poz verip, resim çektiren gazeteciler resimlerini neden hemen kaldırdılar? Çekirge misali gazeteci ve gazete sahipleri var maalesef. Sonradan bunlar birden milliyetçi oluverdiler.

Halk arasında bir fıkra vardır...

Günlerden bir gün yaşlı bir bayan balıkçıya gider. 

“Balıkçı balıkçı balıklar taze mi” diye sorar.

Balıkçı bayana bir bakar, sonrada tezgahtaki balıklara bakıp, seslenir:

“Oynama balık”…

Kadıncağız tekrar sorar:

“Balıkçı evlat, balıklar taze mi?”

Balıkçı tekrar bir bayana sonra da tezgahtaki balıklara bakıp, gür sesiyle haykırır:

“Oynama balık”…

İşte aynı hikayedeki gibi oynayan gazete sahipleri var. Yalnız unutmasınlar ki halkımız aptal değildir.  Sen git Amerikalara, Terörist başı Fethullah Gülen'in arkasına geç sarıl, fotoğraf çektirip, “Hocamızı ziyaret ettim” de, sonra da korkudan o resimleri kaldır, gazeteyi yok et! Sonra da ben milliyetçiyim diye ortalarda dolaş. Bir çok gazeteci bu konuyu konuşuyor ama susuyor. Peki bu FETÖ mağdurlarını hiç mi düşünmediniz? Televizyonlarda övgüler yağdıranlar, FETÖ desteği ile gemilerini yürütenler, hiç mi vicdanınız sızlamadı? Çekirge bir zıplarmış, iki zıplarmış, sonunda yakayı ele verirmiş!

Gazete sahipleri şahsi olarak bir partiye gönül verebilirler tabi ki ama gazetelerde yandaşlık yapmaları gazeteciliğe yakışmaz.

Gerçek olan da şu ki, FETÖ mağdurlarının ahı sizin yüzünüzü güldürmeyecek, ne ektiyseniz onu biçeceksiniz.