Ülkemiz gerçekten birçok devlet adamını ağırladı. Birçoğu kıymetlimiz, kardeşimiz, bacımız oldu. Ama ne var ki, dost ülkeler, kardeşlerimiz hemen de düşmanımız oluverdiler. Örnekleri saymak için 40-50 yıla hiç gerek yok. Mesela bir zamanlar Esat kardeşimiz oluverdi. Çok şaşırmıştık! Baba Esat bir zamanlar PKK kamplarını Suriye'de konuşlandırmış, kuş sütü ile beslemişti. Oğul Esat daha mülayim gözüktü ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la ailecek yat gezileri yapmış, Ege koylarımızı yakından gezmişlerdi.  Sonra birden bire Esat, Eset oluvermiş, düşman ilan edilip, soğumuştuk. Aralarına kim kara kedi soktu bilinmez. Bu arada IŞİD denilen terör örgütü ansızın bir rol kapıp, Suriye'de çok kan döküp, vahşetler yaşattı. Kimdi bu İŞİD?

Ne dersin ABD?

ABD, çok kanlı bir örgüt diyordu! Ne gariptir ki bu İŞİD İsrail’e hiç dokunmadı, sadece Allahuekber sesleri ile Müslümanları hedef aldı.

Ne dersin ABD?

Aynı Usame Bin Ladin’i ABD’de yetiştirip, Orta Doğu’ya gönderdiği gibi! İŞİD’de kan kusturup, insanları vahşetle öldürmeye başladı. (2 Türk askerine de vahşice kıydı) Diğerlerini saymaya yüreğim el vermiyor. Suriye’nin canına okudular, Esat direndi ve hala ayakta duruyor ama durum hala kritik.

Sonra Rusya’nın lideri sayın Putin devreye girdi, Rusların uçağını düşürdük, pilotları IŞİD denilen kanlı örgüt yine işkence ile öldürdüler! O zaman ki Başbakan Davutoğlu, uçağı düşürme emrini ben verdim dedi! Bir müddet sonra Rusya’nın Ankara büyükelçisi bir sergide herkesin gözü önünde öldürüldü! Öldüren bir Türk polisi idi ve FETÖ denilen örgütten dediler!

Ne dersin ABD?

Ortalık toz duman, şimdi kardeşim Putin, İstanbul’a balık yemeğe gelecek çünkü davetli. Kim bilir sonuç ne olacak diye düşünmeden edemiyorum. Bundan 20-30 sene evvel Rusya’nın adını bile ananlar “Komünist” damgası yerdi, artık Rusya komşu kapısı oldu. Sanıyorum yakında vize işi de bitecek. Turistlerini ve ithalatı da düşünürsek, Rusya’nın ekmeğini bile yiyoruz. ES 400’ler de gelirse ABD iyice çıldıracak.

Aynı ABD şimdi de PKK ve PYD’ye binlerce tır ile silah ve mühimmat sevkiyatı yapıyor. Sanıyorum yeni taşeron PKK ve PYD olacak!

Hala müttefik miyiz ABD ? Ne dersin…