Ne Arabın yüzü .
Ne de açık arttırmada satılan Marilyn Monroe 'un donu Memleket meselesi oldu Milli ve yerli güreşçimiz Hamzanın lise diploması 
" Olacak oğlak b...kundan bellidir "der Atalarımız .Milli ve (Soyadından da anlaşılacağı gibi )Yerli Güreşçimiz Hamza Yerlikaya , ilkokul yıllarında başladığı güreş sporunda daha 17 yaşında iken şampiyonluğu yaşamış .1993 yılında Grekoromen de Dünya şampiyonu olarak FİLA tarafından "Asrın Güreşçisi "ilan edilmiştir. 
Emekli oluncaya kadar yıllarca branşında Dünya Grekoromen Şampiyonu olmuş ,göndere çektirdiği Bayrağımızın gölgesinde Ulusal Marşımızı bütün Dünyaya dinletmiştir. 
Birgün Hamza kahvede keyif çayını yodumladığı sırada ,bir hayranı izin isteyerek masasına oturur.Sohbet Hamza'nın niye yüksek öğrenım yapmadığına gelir .Hamza "Lise diplomasının olmadığını ,bu yüzden Üniversiteye kayıt yaptıramadığını "söyler. 
Hayranı "Sen hiç merak etme ben sana bir lise diploması ayarlarım " der. 
Birkaç gün sonra Hamza cebinde İmrahor Meslek Lısesinden ayarlanmış sahte lise diploması ile Süleyman Demirel Burdur Eğitim Fakültesi Beden 
Eğitimi ve Spor Bölümüne kaydını yaptırır .Buradan mezun olduktan sonra, Sakarya Üniversitesinde Yüksek Lısans eğitimini tamamlar . 
İkbal basamaklarında hızla yükselmeye başlıyan Pehlivanımız Hamza ,önce AKPden milletvekili
olur .Meclisteki görev süresinin bitiminin ardından Güreş Fedarasyonu Başkanı seçilir .Üç yıl bu görevi ifa etmesinin ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak saraydaki görevine başlar .Beraberinde 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Yardımcılığı görevini de sürdürürken Vakıfbank Yönetim Kurulunada atanması ile pehlivanımız göze mı geldi ,yoksa gözemi battı bilemiyorum .Elin ağzı kese değil ki büzesin bazı dedikodular dolaşmaya başladı hakkında . 
İktisat ,Hukuk veya Bankacılık dalında öğrenim görmeyen birisi nasıl olurda Banka Yönetim
Kuruluna atanır ? Ardından Lise diplomasının sahte olduğu Mahkeme Kararları orta yerde dururken
Lisans ve Lisans Üstü Diplomasının geçersiz
olduğu muhalefet milletvekilleri tarafından dile getirilince ,Pehlivanımız açtı ağzını yumdu gözünü " Sizin ipiniz kimin elinde bilmiyorum Benim dedelerim Çanakkalede ,Sarıkamışta, Dumlupınarda bu vatan uğruna ölürken ,Ben Şanlı Bayrağımızı göndere çektirip Milli Marşımızı Dünyada dinletirken siz neredeydiniz?" 
En iyi müdafa saldırıdır ,rakibe hamaset üzerinden yapılan saldırı kolay ve ucuz olmasına rağmen
bizim gibi hamaset üzerinden siyaset yapan Şark Toplumlarında geçerlidir. 
Anlaşılan Pehlivan minareyi çalarken ,kılıfını 
hazırlamamış. Sonradan "Dünyada sahte diploması olan bir tek benmiyim?" derken ,belkide sahte diploma bir MEMLEKET MESELESİ olacak Pehlivan bunu söylerken farkında bile değil .