Koç burcu/Yükselen koçlar; 

Satürn Retro; Önce sosyal çevreniz ve arkadaş çevrenizde başlayacak olan geri hareket daha sonra aile, anne, otorite figürleriyle ilişkilerinizi etkileyecektir. Uzun süredir küs olduklarınızla barışabilirsiniz veya uzun süredir görmediklerinizi görebilirsiniz. Daha sonrasında kariyerinizde tekrar gözden geçirmeniz gereken bir kariyeriniz var. Artısı- eksisi ile her şeyi değerlendirme zamanı. Bu dönem yeniden değerlendirme dönemi. 

Venüs Retro; İletişim alanınızda geri harekette olan Venüs ilişkilerinizin iletişimi arttırmanız için sizi teşvik edecektir. Kardeşler, kuzen, yakın akrabalarla olan ilişkileriniz tekrar gözden geçirme zamanıdır.Yeni kararlar almak için pek uygun dönem değildir. Bu süreçte geçmişte, askıda kalan yarım kalan kararlar yeniden ayağınıza gelebilir. Ama iletişiminizi güçlendirmeniz gerekiyor. 

Boğa burcu/yükselen boğalar; 

Satürn Retro; Kariyer alanınızda başlayacak geri hareket sizi bir geçmişe geri çekecektir. Burada yeniden gözden geçirmeniz gereken bazı konuların olduğunu dikkatinizi çekmek için sizi kısıtlayabilir, engelleyebilir. Otorite figürleriyle bu dönemde zorlanma yaşayabilirsiniz. İletimişinize dikkat etmeniz gerekebilir. Ayrıca anne, iş ile ilgi sorumluluklar tekrar gündeme gelebilir. Bu süreçte geçmişte kalan bir takım fırsatlar yeniden karşınıza çıkabilir. Bir çok sorunun yanıtını bulmaz zamanı. 

Venüs Retro; Finansal alanda etkisi güçlü olan Venüs size bu süreçte harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Araba alım-satımı gibi konularla uğraşabilirsiniz. Ayrıca geçmişte yaşanan bir takım güven sorunları tekrar gündeme gelebilir. Bu sefer bu alanda bir şeyleri tamamlamanız ve yeniden gözden geçirmenizi bekleyecektir. Kendinize karşı olan özgüven ve değerlilik duygularınızı arttırmak için çok güzel zamandır. Beklediğiniz ödemeler gelebilir. 

 

İkizler burcu/ yükselen ikizler; 

Satürn Retro; Temmuz ayına kadar olan periyotta hukuk, medya, yurtdışıyla bağlantılı konularınızla ilgili bir takım olayları yeniden gözden geçirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu dönemde bir çok sorularınızın yanıtına ulaşabileceksiniz. Daha sonraki periyotta ise
sizi başkalarından destek olarak etkileyecektir. Gerek eşten gelen destekler gerekse ortaklık alanında alacağınız bir çok destekler sizi rahatlatabilir. Özellikle bu destekler geçmişte kalan, daha önceden verilmiş sözler ise çok daha etkili olacaktır. 


Venüs Retro; 25 Haziran'a kadar yaşadığınız bir çok gecikmeler gündeminize teker teker düşebilir. Özellikle ilişkiler, kadınlarla olan ilişkilerinizi yeniden gözden geçirme zamanıdır. Kendinizi bir çok alanda engellenmiş kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Fakat bu süreci kendinize dönerek geçirmenizde fayda var. Hayat planlarını  gözden geçirme, hayatta izlediğiniz yolları yeniden değerlendirme zamanı. Bu dediğim gibi her alanınızı etkileyecek türdendir. 

Yengeç burcu/yükselen yengeçler; 

Satürn Retro; Temmuz ayına kadar olan süreçte eşten, ortaklık ilişkilerinizden veya başkalarından gelen destekler, finansal faydalar, hakedişlerde gecikmeler söz konusu olabilir. Eğer uzun süreden beklediğiniz konular ise o zaman bu süreçte size gelmesi çok büyük olasılıktır. Temmuz'dan sonraki süreç ise evlilik, ikili ilişkilerde bir çok olayı, sorunu yeniden değerlendirme ve gözden geçirme zamanıdır. Evliliğinizde, ortaklık illişkilerinizde veya ikili ilişkilerinizde zorlandığınız süreçleri uykuya aldıysanız şimdi onların uyanma zamanı gelecek. 

Venüs Retro; Gizli ilişkiler, ilişkinizdeki gizli konuların ortaya çıkma zamanı. Neptün ile Venüs'ün sert açıları sizin hep şüphelendiğiniz ama bir şekilde doğruluğunu ıspatlayamadığınız konular olabilir. Kadınlar yönünde gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Bu süreçte en iyi yapılacak olay kendi içinize dönmek olacak. Baskıladığınız konularla yüzleşmek iyi gelecektir. Ama bilmelisinizki yeni ilişki için iyi bir zamanlama değildir. Oldukça karmalarla dolu bir ilişki haline gelebilir. 


Aslan Burcu/yükselen Aslanlar;

Satürn Retro; Temmuz ayına kadar evlilik veya ortaklık ilişkilerinizi yeniden değerlendirme zamanındasınız. Halı altına süpürülmüş bir çok konu ortaya çıkabilir. Alt yapısını sağlamlaştırmanız gerekiyor. Ayrıca bu durum ikili ilişkilerinizide etkileyecektir. Bazı kişilerin gerçek yüzünü görme zamanınız geldi. Temmuz sonrasında günlük yaşamınızı yeniden yapılandırmalısınız. Aksayan işler sizden ilgi bekler. Biraz angarya işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. 


Venüs Retro; Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla yada tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. İlişkilerinizi yeniden değerlendirme zamanıdır. Kadınlarla olan ilişkilerinize bu süreçte dikkat etmelisiniz. Çok gerçek yüzlerini göstermeyebilirler. Ayrıca arkadaşlara olan güven veya alma verme dengenizi oturtmanız gerekiyor. İsteklerinizi ve niyetlerinizi yeniden değerlendirme zamanıdır. 

Başak burcu/yükselen başaklar; 

Satürn retrosu; İş ve günlük rutininizde başlayan retro sizi günlük yaşamınızda bazı engellere götürebilir. İşlerinizde gecikmeler meydana gelebilir. Ayrıca sağlık olarak biraz hassas bir süreç olabilir Temmuz ayına kadarki süreç.. Temmuz'dan sonraki dönemde ise çocuklar, aşk, hobiler veya yaşamsal keyif, neşe, eğlence konularında etkileyecektir. Burada önceliklerinizi gözden geçirme zamanı. Yenide hayatınızın keyiflerini yapılandırma zamanıdır. Bilinizki bu dönemde enerjiniz biraz düşük olabilir. 

Venüs Retro; İşlerinizde bazı aksaklıklar meydana gelebilir. Uzun süredir uğraştığınız konulardan destekler görebilirsiniz. Ama yeni başlangıçlar , yeni girişimler için pek uygun dönem değildir. Otorite figurleri veya anne ile aranızdaki bir takım konuları yeniden değerlendirme zamanı. İletişiminizi güçlendirmelisiniz. 


Terazi burcu/yükselen Teraziler; 


Satürn Retro; Aşk hayatınızda biraz gecikmeler veya zorlanmalar olabilir. Bu süreçte özellikle Temmuz ayına kadar aşk hayatınızın köklerine bakıp yeniden değerlendirme ve yapılanma sürecindesiniz. Hobileriniz, yaratıcılığınız bu süreçte artabilir. Çocuklarınızla iletişiminiz arttırmanız aranızda bir çok sorunun çözümü olabilir. Temmuz'dan sonraki süreçte ev konularınız ağırlık kazanacaktır. Ev yaşamınız, yaşam alanınızla alakalı bir çok şeyi gözden geçirme zamanı. Bu dönemde yeni yatırımlar için uygun bir süreç değildir. 

Venüs Retro; Hukuksal olaylarınızda, yurtdışı bağlantılarınız, hayata bakış açınızı yeniden değerlendirme zamanındasınız. Bu süreçte geçmişte, askıda kalan konular yeniden gündeme gelebilir. Gecikmiş olaylar size fırsat ve şans sunabilir. Fakat yeni dava, yeni seyahat planı veya yeni yapılacak ticaret konularında gecikmeler, ertelenmeler yaşanabilir. Aklınızı karıştıran sorular cevaplarını bulabilir. 

Akrep burcu/yükselen akrepler; 

Satürn Retro; Ev içi olaylarınızı yeniden değerlendir zamanı. Taşınma, ev alma-satma konuları gündeme gelebilir. Eğer uzun süreden beri beklediğiniz konularsa değerlendirebilirsiniz. Yeni oluşumlar için beklek gerekebilir. Aile içinde sorumluluklarınız artabilir. Eviniz ile alakalı tekrarlı olaylar yaşayabilirsiniz. Temmuz ortası itibaren iletişi, kardeşlerle olan konularınızı yeniden gözden geçirmeniz istenebilir. Bu süreçte biraz sabırlı davranıp, disiplinli araştırmalar yapıp o şekilde kararlar almakta yarar var. 


Venüs Retro; Başkalarından gelecek desteklerde özellikle finansal kazançlarda bir takım aksilikler ve engeller söz konusu olabilir. Aile içi konular, ortaklarınızla olan bir takım sorunların yeniden gözden geçirilme zamanı olabilir. Bu süreçte uzun süredir beklediğiniz maddi, manevi destekler size gelebilir. Ama yeni oluşumlar için biraz sabretmeniz gerekebilir ve iletişiminiz arttırmanız gerekecektir. 


Yay burcu/yükselen Yaylar; 

Satürn Retro; Bir çok kararlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekecektir. İletişim, düşünce ve kararlarda biraz daha düşünüp alt yapısını sağlamlaştırıp karar vermenizde fayda var. Kardeşlerinizle veya yakın akrabalarınızla bazı olaylar sizin onlarla olan iletişiminizin artmasına neden olabilr. Temmuz ortası itibaren finansal harcamalarınızı gözden geçirme zamanı gelebilir. Satürn son kez sizin para alanınıza geliyor. Burada yeniden değerlendirmeniz gereken bazı konular olabilir. 

Venüs Retro; İkili ilişkileriniz, evlilik hayatınız, ortaklık ilişkilerinizi yeniden gözden geçirme ve değerlendir zamanı. İletişiminizi arttırmanız sorunlarınlarınızın daha rahat çözülmesine yardımcı olacaktır. Evlenme, ortaklık kurmak için uygun bir dönem değildir. İlişkilerinizdeki alma verme dengenizi oturtma zamanı. Eski eş, aşk geri gelebilir. 

Oğlak burcu/Yükselen oğlaklar; 

Satürn Retro; Temmuz ayına kadar parasal konularda bir takım gecikmeler söz konusu olabilir. Bu süreçte harcamalara dikkat etmekte fayda var. Daha önce güveninizi bozan konularla yeniden yüzleşme zamanıdır. Temmuz sonrasında hayatınızda bir çok konu size yeniden gözden geçirmeniz ve değerlendirmeniz için geri gelecektir. Bu süreçte  hedeflerinizi, hayat planlarınızı yeniden deeğerlendirme zamanıdır. Aralık sonrası Satürn sizin burcunuzda gidiyor. O vakte kadar bir çok konunuzun alt yapısını sağlamlaştırın. 

Venüs Retro; Günlük hayatınızda bir çok engelle karşılaşabilirsiniz. Yanınızda çalışanlarla eskiden kalma sorunlarla yüzleşebilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Estetik olaylarından uzak kalmakta fayda var. Ayrıca tamamlanmamış bir çok işi tamamlamak için mükemmel zamandır. 

Kova burcu/ yükselen Kovalar; 

Satürn Retro; Satürn ilk sizin burcunuzda geri hareketine başlayıp daha sonra son kez Oğlak burcuna geçiş yapacak ve Temmuz'a kadarki dönemde mutlaka geçmişte bıraktığınız bir çok konuyla ilgilenme zamanıdır. Belki bu süreç sizi kendi iç dünyanızla yüzleştirecektir. Temmuz ayı itibaren hayatınızın bir çok alanı iş, evlilik, ilişkiler olsun hepsi bir tekrar sürecine girecektir. Burada Satürn'ün sizden istediği olaylarınızın yada konularınızın alt yapısını sağlamlaştırmak ve yeniden değerlendirmektir. 

Venüs Retro; Eski aşklar gündeme gelebilir. Geçmişte yarım kalan ilişkilerin geri gelmesi ve sizinle bir tamamlanma yaşaması çok büyük olasılıktır. Çocukları olanlar ise, onların bazı sorunları tekrar gündeme gelebilir. Ama her iki konu içinde Venüs sizden yoğun iletişim bekler.İletişiminizi güçlü tutmalısınız. 

Balık burcu/yükselen Balıklar; 


Satürn Retro; Temmuz ayına kadar kendi içinize döneceğiniz, içsel keşifler yapacağınız zaman olacak. Burada bir takım korkularınızla yüzleşebilirsiniz. İsole olma ihtiyacınız artabilir. Temmuz sonrası ise  arkadaş ve sosyal çevrenizle alakalı geçmişte kalan sorunlar veya olaylar yeniden gündeme gelebilir. Burada onlarla ilişkinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor. Bu dönemde bir çok görüşmediğiniz kişiyle yeniden karşılıklı gelebilirsiniz. Hedeflerinizi ve planlarınızı yeniden gözden geçirme ve değerlendirme zamanı. 

Venüs Retro; Ev, aile içi mevzular yeniden gündemde. Taşınma, ev değiştirme dürtüsü artabilir. Yenilenmeden ziyada eskileri tamamlama sürecidir. Ev içinde iletişiminizin artması gereken bir dönemdesiniz. Aile içi konuları yeniden gözden geçirme ve sorunların çözümü için iletişiminizi güçlendirmelisiniz.