Berker Pakna

ULUSLARARASI Profesyonel Müzisyenler Derneği (PROMÜZDER) Alanya Bölge Temsilcisi Canan Şencan 28 Kasım Cumartesi günü Goldcity Otel’de gerçekleştireceği konser organizasyonunun detaylarını basınla paylaştı. 1970 ve 1980’li yılların efsane isimlerinin Alanya’da ağırlanacağını belirten Şencan, “İsimleri efsaneleşmiş olan Semiha Yankı, İskender Doğan, Ercan Turgut, Ersan Erdura, Güzin ile Baha, Bilgen Bengü, Tülay Özer, Sevda Karaca, Funda ve Metin Ersoy’u bir araya getiriyoruz. Bu muhteşem konserin sunuculuğunu ise ünlü sunucu Hakan Eren üstlenecek” dedi. 

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Bu muhteşem organizasyonun düzenleyicisi olmaktan gurur duyduğunu belirten Şencan, “Bu muhteşem gecede bizlere sponsorluk desteği veren Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Belediyesi, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Ölmez Elektronik , Flash Çiçekçilik ve Osmaniye Kuaför’e teşekkür ederim” diye konuştu. 

DETAYLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Konserin Cumartesi günü saat 19.30’da Goldcity Otel’de gerçekleşeceğini belirten Şencan, konser organizasyonu için 18.45’te ALTSO önünden servis kaldırılacaktır. Konser biletleri ise Toprak Optik ve Bella Donna Çanta’da satılıyor” dedi.

GELİR SANATÇILAR İÇİN YAPILAN BİR PROJEYE AKTARILACAK

Sözlerine tüm Alanya halkını konsere davet ederek devam eden Şencan, “Konserden elde edilen tüm gelir sanatçılar için geliştirilen ‘İkinci Bahar Sanatçı Yaşam Destek ve Huzur Evi’ne aktarılacak. Katılacak herkese şimdiden teşekkür ederim” diye konuştu.