Alanya Oba Olive Garden, görkemli bir düğüne ev sahipliği yaptı. Gazeteci Mehmet Ali Gürses ile Fatma Gürses'in kızı Beyda Gürses, Nurdoğan ve Mustafa Durusoy çiftinin oğulları Ahmet Durusoy, Olive Garden'da gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.
Basın ve siyaset camiasını bir araya getiren görkemli düğüne çok sayıda davetli katıldı. Düğünlerin vazgeçilmezi haline gelen Ali Yenialp genç çiftin nikahı kıyarken, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mustafa Toklu şahit olarak düğüne katıldılar.  Nikah merasimi esnasında heyecanları gözlerinden okunan Beyda ve Ahmet çifti, mutluluğa 'evet' dedi. 

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, çifte mutluluklar dileyerek, “Beyda ve Ahmet’in bu mutlu günlerinde şahitlik ettik” dedi. Toklu nikah anında ise “ Rabbim iki cihan saadeti versin, yuvanız huzurlu olsun” dedi.  Mutluluklarına ortak olduğu genç çifte aile cüzdanını veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, "Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
Genç çift ilk dansları ise düğüne katılan davetlileri büyüledi. Genç çift hazırlandıkları ilk dansları ile düğün gününe renk kattı. Kalabalık düğünde gençlerin arkadaşları bir an olsun pisti boş bırakmayarak, eğlenceli bir akşam geçirdiler.