Ülkemizde son yıllarda popüler hale gelen ve uyuşmazlıkları mahkeme yoluna gitmeden en kısa sürede çözerek tarafların maddi ve zaman kaybını önleyen arabuluculuk merkezleri Alanya’da da açılmaya devam ediyor. 
Alanya’da 5 kadın girişimci Avukat Gamze Gargı, Zahide Özdemir Aksoy, Çisem Gülbaz, Gülfer Gözütok ve Gözde Aydıncı Erkek bir araya gelerek Alanya İvme Arabuluculuk ve Çözüm Merkezi’ni açtı. Çevre Yolu Üzeri Cadde Plaza’da hizmet verecek olan ofiste, “Ticari Uyuşmazlık, Tüketici Uyuşmazlıkları, İş-İşveren Uyuşmazlığı, İnşaat Hukuku Uyuşmazlığı, Bankacılık Uyuşmazlığı, Sağlık Hukuku Uyuşmazlığı” gibi alanlarda taraflara hizmet verecek. 
Azami 8 haftada uyuşmazlıkları çözecek hukuki alt yapıya sahip ofisin ortaklarından Avukat Arabulucu Gamze Gargı, yaptığı açıklamada “Ofisimizde arabulucu olarak tüm taraflara eşit mesafedeyiz.  Uyuşmazlıklarda mahkeme süreci zaman ve maddi kayıpların önüne geçecek olan ofisimizde tarafların en kısa sürede anlaşabilmesine yönelik en iyi çözüm yolu bulmalarına katkı yapıyoruz. Alanya’mız için hayırlı olsun” şeklinde konuştu. – Haber Merkezi