Sanatın pek çok dalında akademik düzeyde eğitimler veren Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda, 2021-2022 eğitim dönemi için Eğitim Bölümleri ve Enstrüman Kursları için kayıtlar başladı. Ön kayıtlar 23 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında www.antalya.bel.tr adresinden online olarak yapılabilecek.

Eğitim Bölümlerinde yer alan Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Tiyatro, Ses ve Şan Eğitimi, Halk Oyunları kurslarına 15- 35, Enstrüman Eğitimi kursuna ise 10-35 yaş aralığındaki vatandaşlar başvurabilecek. Piyano, gitar, keman, viyolonsel, mandolin, bağlama, yan flüt, ud, kanun ve ritim branşlarının yer aldığı Enstrüman Kurslarına ise 7-35 yaş arası vatandaşlar başvuruda bulunabilecek.

Türk Sanat Müziği İcra Heyeti, Türk Halk Müziği İcra Heyeti, Türk Halk Müziği Kadınlar Korosu, Tasavvuf Müziği Topluluğu, Gençlik Korosu için ön kayıtlar ise 1-17 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Ön kayıt işlemlerini tamamlayan vatandaşlarla, belirttikleri telefon numarasından iletişime geçilip, yetenek sınavı tarihi ve saati ile ilgili bilgilendirme yapılacak. Vatandaşlar, ayrıntılı bilgi için 0 (242) 248 83 66 numaralı telefondan bilgi alabilecek.