Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Kahramanmaraş’ın 102’nci kurtuluş yıl dönümü nedeniyle kutlama programı düzenledi.  13 Şubat Pazar günü Alanya Belediye binası arkasında düzenlenen kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu. Dernek Başkanı Orhan Maraşlıoğlu ve yönetim kurulunun organize ettiği kutlamaya, Kahramanmaraşlıların yanı sıra Alanyalılar da büyük gösterdi. 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan da kutlamalara katıldı. 

Yapımcı, yönetmen ve sinema sanatçısı Mehmet Emin Eren’in sunumu ile gün boyu devam eden etkinlikte Afşinli Hakan sahne aldı. Afşinli Hakan, sevilen eserleri söyleyerek katılımcıları coşturdu. 


Organizasyonda Kahramanmaraş’ın ünlü davul ve zurna ekibi Doğan ve Mahsun Göçgünler çeşitli şovlar sundular. Alanya’nın yöresel sanatçılarından Ateş Ali de sazı ile sahne alarak türküleri ile kutlamalara eşlik etti.  Dernek Başkanı Maraşlıoğlu, organizasyon sonunda destek sağlayanlara teşekkür plaketi takdim etti.