Alanya Belediyesi Açık Hava Sahnesinde buluşan ABT oyuncuları, seyircilere yine muhteşem gece yaşattılar. Kostümleri, sahne performansları ve seyirciyle olan bağlarıyla gönülleri fetheden oyuncular ayakta alkışlandı.
Alman tiyatro yazarı ve epik tiyatronun kurucusu Bertolt Brecht'in 1944 yılında kaleme aldığı, iyilik, dürüstlük, özveri, adalet gibi evrensel insanlık değerlerini, emek- mülkiyet ilişkisini sorgulayan - sorgulatan çarpıcı bir başyapıt olan eser, 2 perdeden oluşuyor ve yaklaşık 135 dakika sürüyor.

Oyunun yönetmenliği Devlet Tiyatroları Rejisörlerinden Yunus Emre Bozdoğan, müziği Oktay Köseoğlu, dramaturgi çalışmaları Devlet Tiyatroları Başdramaturgu Canan Kırımsoy, dekor tasarımı Tayfun Çebi, kostüm tasarımı Gökçe Şener, ışık tasarımı Ersen Tunççekiç, koreografi Utku Demirkaya, ritim saz çalışmaları ise Haydar Demir’e ait.

Oyunda Vedat Akbulut, Aysel Özdemir, Nejat Koper, Fırat Onur Deniz, Nilay Kara, Emir Burak Kaya, Esra Tığlı Kutertan, Murat Demir Tetik ve Birke Muratal Doğan görev alıyor.

Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından 2 Temmuz Cuma saat 20.30’da sahnelenen oyun 3 Temmuz Cumartesi tekrar sahnelenecek. Oyun ücretsizdir.