Alanya Doğa Sanat Turizm Derneği’nin (DOST-DER) düzenlediği imza gününde şair Erdinç Küçükkaya sevenleriyle buluştu. Dernek binası önünde düzenlenen imza gününe DOST-DER Başkanı Şafak Kuru ile derneği üyeleri ve davetliler katıldı. Çeşitli ikramların da sunulduğu imza gününde şair Küçükkaya, ‘Öylesine Yazdıklarım’ isimli şiir kitabını edebiyatseverler için imzaladı. 


“KİTABIN GELİRİNİ İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE PAYLAŞACAĞIM”
İlk şiir kitabını çıkaran Küçükkaya, “25 yıldır bir şeyler karalıyorum. Tek rakibim kendim. Hiç kimseyle bir iddiam, yarışım, savaşım yok. Her yazdığım şiir bir diğerinden güzel, kaliteli olsun, başka bir şiire, kafiyeye benzemesin uğraşı içindeyim. Bunun ticaretinde değilim. Kitap satışından kazanacağım gelirin büyük bir kısmını ihtiyaç sahibi insanlarla paylaşmayı düşünüyorum. Alanya’da 8 yıl yaşadım. Müzisyenlik yaptım. Burada dostlarla uzun, güzel günlerimiz geçti. Alanya’da imza günü düzenlemeyi uzun zamandan beri planlıyordum ancak bugüne nasip oldu. Görmüş olduğum ilgi, arkadaşlarımın, dostlarımın yaklaşımı, misafirperverliği beni son derece mutlu etti. Alanya DOST-DER Başkanı Şafak Kuru’ya, yazar Hacer Gezer’e, Atilla Bodur’a, Mustafa Çallı’ya, Nurettin Doğan’a ve beni arayan, soran, bu etkinliği sosyal medyada paylaşan, yanımda olan dostlarıma sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Buradan çok güzel duygularla, anılarla ayrılıyorum” dedi. 
“HER HAFTA YA DA 15 GÜNDE BİR İMZA GÜNÜ OLACAK”
Alanya DOST-DER Başkanı Kuru da, “Derneğimiz sanat ve sanatçının yanında. Alanya’da yaşayan arkadaşlarımız için bir imza günü düzenledik. İnşallah bundan sonra yazarlarımıza bu imkanı tanıyacağım. Her hafta veya 15 günde yazarlarımızın eski ve yeni kitapları için imza günü düzenleyerek Alanya’da tanıtılmasını sağlayacağız” diye konuştu. – Erkan Uysal

Editör: TE Bilisim