Alanya Belediyesi’nin düzenlediği ve bu yıl 20.’si yapılacak olan Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali yarın başlıyor. 27-28 ve 29 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan ve 3 gün sürecek olan festival için tüm hazırlıklar tamamlandı. Tüm Türkiye’de ses getirecek olan bir festival yapmaya hazırlanan Başkan Yücel, tüm Alanya halkını, yarın Atatürk Anıtı önünden saat 17.30’da Yörük Göçü ile başlayacak festivale davet etti.

BAŞKAN YÜCEL; “TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 27 Mayıs Cuma günü (yarın) başlayacak olan festivalle ilgili, “Her yıl düzenlediğimiz Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ni pandemi nedeniyle 2 yıldır süren yasakların kalkmasıyla birlikte bu sene gerçekleştireceğiz. Festival Demek Alanya Demek sloganı ile çıktığımız yolda yine muhteşem bir festivale ev sahipliği yapacağız. Tüm Türkiye’de örnek gösterilecek bir festival olacak. En ince detaylarına kadar düşündüğümüz bu dev organizasyon için son hazırlıklarımızı da tamamladık.” dedi.

Bu yıl gastronomi teması ile yapılacak olan Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin içeriği hakkında da bilgiler veren Başkan Yücel, “Festivalimiz 27 Mayıs Cuma günü coşku ile düzenleyeceğimiz Yörük Göçü ile başlayacak. Program Şelale önü ve İskele Meydanı’nda devam edecek. Festival boyunca kültürümüzün en önemli ögelerinden olan gastronomi noktalarımızda birçok etkinlik gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

FESTİVALDE ÜNLÜLER GEÇİDİ OLACAK

Belediye Başkanı Yücel, “300’e yakın standımızda kültürel ve sanatsal değerlerimiz ziyaretçilere tanıtılacak. Ülkemizin en iyi sanatçılarından olan birbirinden ünlü isimler bu festivalimizde de sahne alacak. Seda Sayan ilk gün, Fettah Can 2. gün ve Zeynep Bastık 3. gün halkımızla buluşacak.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN YÜCEL, “TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİ”

Başkan Yücel son olarak tüm vatandaşları 20. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ne davet ederek, “Sizler için hazırladığımız festivalimize tüm vatandaşlarımızı bekliyorum. Pandeminin ardından hep birlikte eğleneceğimiz, sanata ve kültüre doyacağımız güzel bir festival olmasını diliyorum. Yarın herkesi 17.30’da Atatürk Anıtı önünden başlayacağımız Yörük Göçüne ve devamındaki konser ve etkinliklerimize davet ediyorum.” diye konuştu.