Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de teröristlerle Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmi Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, kurum amirleri ve çalışanları tarafından hep birlikte izlendi. 
“ÇOK DUYGULANDIK”
Film sonrası duygularını dile getiren Kaymakam Ürkmezer ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren Sinema’ filmini ilçedeki öğrencilerin de izlediğini söyledi. Kaymakam Ürkmezer, 
“Biz de bugün tüm kurum amirlerimiz, jandarma ve emniyet amir ve komutanlarımız ve özel harekat polislerimiz ile birlikte teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen evladımız Eren Bülbül ile Şehit Astsubay Ferhat Gedik’in hayatının anlatıldığı filmi izledik ve çok duygulandık. Vatanımız için Şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’in göstermiş olduğu kahramanlık hepimize örnek olmalı. Şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi. Ayrıca film sonrası kurum amirleri ve kurum çalışanları İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından açılan aşı standında Covid aşısı yaptırdı.