Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ’Gezen Sinema’ etkinliği Manavgat, Kumluca, Alanya ve Demre’de gösterim yaptı. “Aile Arasında” isimli komedi filmi ilçelerde beğeniyle izlendi.
MANAVGAT CUMHURİYET MEYDANI DOLDU
Manavgat Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte Manavgatlılar açık havada sinema keyfi yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir filmi vatandaşlarla birlikte izledi. Meydanı dolduran Manavgatlılar kahkaha dolu bir gece yaşadı.
KUMLUCALILAR MEYDANDA BULUŞTU
’Gezen Sinema’ etkinliği Kumlucalıları da Cumhuriyet Meydanı’nda oluşturulan açık hava sinemasında beyaz perdeyle buluşturdu. Gösterime Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve vatandaşlar
katıldı. 
ALANYA’DA SİNEMA GÖSTERİMİNE BÜYÜK İLGİ
“Aile Arasında” filmi Alanya’da da büyük ilgi gördü. Alanya Belediye binası arkasındaki meydanda gerçekleşen etkinliğe 7’den 70’e Alanyalı sinema severler akın etti. Alana gelen vatandaşlar sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yerleştirilen sandalyelere oturdu maskelerini takarak filmi izledi. Alanya Kalesi’nin doyumsuz manzarasına karşı güzel bir havada sinema keyfi yapan vatandaşlar kahkaha ve neşe dolu keyifli bir akşam geçirdi.
NOEL BABA MEYDANI’NDA SİNEMA KEYFİ
Demre’de ise Noel Baba Meydanı’nda açık havada sinema keyfi yaşandı. “Aile Arasında” filmini izleyen Demreliler Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin açık hava organizasyonuyla pandemi nedeniyle uzak kaldıkları sosyal etkinliklere yeniden kavuştuklarını belirterek Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.