Türkiye 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Armoni Alanya Kestelspor pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde güçlü rakibi Kuşadasıspor'u net skorla 4-0 mağlup ederek ikinci haftayı kayıpsız kapattı. Takım böylece puanını 6'ya çıkartarak 2 sıraya yükseldi.

Armoni Alanya Kestelspor ilk hafta deplasmanda Kırıkkalespor'u 3-2 mağlup ederek haftaya iyi başlangıç yapmıştı. Deplasmanda kazanmak zordur. Demek ki Kestelspor Başkanı Levent Uğur ve yönetimi, teknik heyeti, oyuncuları ve seyircisi, bu işi bizler de başarırız sinyalini verdiler.

Futbol kulüp başkanlığı ve yöneticiliği gönül işidir. Her şeyini kulübe bağlıyorsunuz. Her şeyden bir kere mahrumsunuz. Bir tabir vardır. ‘Yaptığın işi severek yapmazsan o işten hiç hayır gelmez’ ve başarı elde edemezsiniz,

Türkiye Süper Lig’deki temsilcimiz Corendon Alanyaspor ve Türkiye 3 Lig 2 Grup’ta mücadele eden güzide temsilcimiz Armoni Alanya Kestelspor'u maddi, manevi destekleyelim. Takımı yalnız bırakmayalım. Bu Alanya hepimizin. Ayrısı gayrısı yok. Bizler bu geminin içindeyiz. İş insanları, turizmciler, tüccarlar ve esnaflar gücü yettiği kadar gönlünüzden ne koparsa yardım edelim. Güzide futbol kulüplerimizin yükünü sadece başkana ve yönetim kuruluna bırakmayalım. Bizler de paylaşalım. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.

Armoni Alanya Kestelspor'a 18 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gümüşhanespor karşısında başarılar diliyorum.