“Sen ne plan yaparsan yap, hayatın başka bir planı var seninle ilgili…
” Hayat böyle bir şey işte siz bir plan yapıyorsunuz, hiç aklınızda olmayan bir durumun içinde buluyorsunuz kendinizi. Böyle olunca da sevinç ve hüzün bir arada yaşanıyor.”
 Sonuçta her şey doğal olunca, anlatılan fıkralar, yapılan espiriler dostluğumuzu daha da pekiştirir. Hal böyle olunca da vefalı ve samimi insanlarla arkadaş olmanın dost olmanın önemi bir kez daha ortaya çıktı. 
Peki vefa ne demek? Vefa “İnsanların birbirleriyle kaynaşıp bütünleşmesini sağlayan, fertleri birbirine bağlayan yüce bir duygu.” Vefayı böyle tarif ettikten sonra “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır.” diyen atalarımız, Vefanın ne kadar önemli olduğunu ta yıllar öncesinden bizlere söylemişler. İşte bu kadar samimi ve vefalı insanların tek amaçları vardır, tek hedefleri vardır: Hedeflerinde ve amaçlarında sadece ve sadece çocuklar var eğitim vardır. Çocuklar ve eğitim uğruna kilometrelerce yolları gece gündüz demeden usanmadan bıkmadan fedakarca kat ederler. Bunun yanı sıra da gittikleri her yerde dostluk, arkadaşlık, samimiyet adına “Gönül Köprüsü” kurarlar. Hedefinde yine eğitim olan, yine çocuklar olan yine dostluklar,yine  arkadaşlıklar olan herkese başarılar diliyorum. Buraya kadar yaşadıklarım sevinç idi. Tabii birde kaderin cilvesi, hayatın gerçeği olan hüzün var bütün bu sevinçleri yaşarken neydi bu hüzün? Telefonum çaldı eşim arıyordu hiç de alışık olmadığım yorgun ve titrek bir ses, o yorgun ve titrek ses en yakın dostumuzu kaybettiğimizi söylüyordu, o anda gözlerim doldu boğazım düğümlendi. İşte Sevinç işte Hüzün, yarının sahibi Allah (cc) kimin sevinç, kimin hüzün yaşayacağını ancak o bilir. İşte bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikal eden dostumuza ve rahmeti rahmana kavuşan bütün geçmişlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, gönül dostlarıma arkadaşlarıma hüzünsüz sevgi dolu günler diliyorum. Günün Sözü “Hayatta en anlamlı kelime "BİZ", en anlamsız kelime ise "BEN"dir...!”