banner80

Son dakika: Alanya deprem ile sallandı

AFAD'ın verilerine göre Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Alanya’dan da hissedildi.

Son dakika: Alanya deprem ile sallandı
banner48

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat: 04:17'de 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Depremin, yerin 7 kilometre derinliğinde olduğu belirtildi. Deprem; Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon ve Alanya olmak üzere Türkiye'nin güney ve doğusunda şiddetli olarak hissedildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feride Cantekin 2 ay önce

Alanyada depremin siddeti kaçtı? Bilgi lütfen!