Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in geleneksel hale getirdiği personel iftar programı Olive Garden’da gerçekleştirildi.

Programa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, birim amirleri ve tüm belediye personeli aileleri ile birlikte katıldı.


Alanya Belediye personeline bir konuşma yapan Başkan Yücel, “Biz, güçlü ve üretken bir ekibiz. Alanya’nın bugününü ve yarınını hep birlikte inşa ediyoruz. Alanya Belediyesi tüm çalışanları ile geniş ve güçlü bir ailedir. Alanya halkımıza ve bu şehirde yaşayan herkese en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Alanya’ya yaptığımız her hizmet, kazandırdığımız her proje, hizmete açtığımız her eserde sizlerin de emeği, desteği ve alın teri var. Doğudan batıya Alanya’nın tamamında tüm Alanya’yı kucaklayan hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Özveriniz, gayretiniz ve emekleriniz için hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi. 


Yücel, tüm belediye personeline çalışmalarından ve göstermiş oldukları gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Alanya Şehitler Belgeseli duygu dolu anlar yaşattı Alanya Şehitler Belgeseli duygu dolu anlar yaşattı