Alanya’nın dikkat çeken okullarından olan Waldorf Vakfı Alanya Yaşam Okulları pandemi kuralları kapsamında güzel bir etkinliğe imza attı. 3’üncü sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan Ev Devirseli Resim Sergisi düzenlenen etkinlikte coşkuyla açıldı. Sergiye Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz da katıldı.


‘WALDORF OKULLARINI HEP MERAK ETTİM’
Müdür Yılmaz okul girişinde öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı. Ardından öğrenciler öğretmenlerinin öncülüğünde derslerine nasıl giriş yaptıklarını temsili bir şekilde katılımcılara gösterdi. Müdür Yılmaz, “Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimin ardından ilk olarak ilçenin en eski özel okullarından birisini ziyaret etmiştim. İkinci özel okul ziyaretimi her zaman eğitim sistemini merak ettiğim Waldorf Vakfı Yaşam Okullarına gerçekleştirdim. Waldor’u her zaman çok merak etmişimdir. Bizler için hazırladığınız giriş kısmından çok etkilendiğimi belirtmek isterim” dedi. 
‘AİLELERİNİZİ UYARIN’
Alanya’da toplam 5 okulun pandemi nedeniyle karantinaya alındığını hatırlatan Müdür Yılmaz, “Lütfen ailelerinizi uyarın. Biz büyükler kuralarla uymayarak sizleri de tehlike altına sokuyoruz. Ailelerinizden sizlere, sizlerden de başka ailelere bu virüs bulaşabilr. Her zaman maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymamız gerekiyor” şeklinde konuştu. 
MAKETLERİ DETAYLI BİR ŞEKİLDE İNCELEDİ 
Ardından Müdür Yılmaz, öğrencilerin aileleri ile birlikte hazırladıkları ev maketlerinin olduğu sergiyi gezdi. Maketleri ayrı ayrı özenle inceleyen Müdür Yılmaz, maket sahibi öğrencilerden de detaylı bilgi aldı. Sergide doğal yaşamın ve tarihi Alanya evi dokularının yansıtılmak istendiği belirtildi. – Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim