Ziyarette Büyükelçi Maki, Kaymakam Ürkmezer’e yeni görevinde başarılar dilerken, Alanya’nın ülkeleri için önemli olduğunu, çok sayıda Finlandiyalının tatil için ilçeyi tercih ettiğini söyledi. Maki, çok sayıda Finlandiyalının Alanya’da yerleşik olarak yaşadığını da belirtti. Maki, Ürkmezer’e Finlandiyalılar ile diğer yerleşik yabancılar için yaptıkları çalışmaları için de teşekkür etti. 

“ALANYA HUZURLU VE GÜVENLİ BİR KENT”
Ürkmezer de Maki ve beraberindekilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Alanya hem turistler yerli hem de yerleşik yabancılar için huzurlu ve güvenli bir kent. Tüm kamu kurumları herkese en iyi hizmeti vermek için çalışıyor. Çok sayıda Finlandiya vatandaşının Alanya’yı tercih etmelerinden mutluluk duyuyoruz” dedi. 

ÜRKMEZER MEYVE SEPETİ HEDİYE ETTİ
Covid-19 küresel salgını sebebiyle alınan tedbirler, 65 yaş üzeri yaşayan turistlerin uyması gereken kurallar, maske takmanın önemi ve gelecek yıllarda daha fazla Finlandiya vatandaşının Alanya’ya gelmesi için ne gibi çalışmalar yapılabileceğinin de görüşüldüğü ziyaret sonunda Ürkmezer, Maki’ye Alanya’da yetişen tropik meyvelerden oluşan bir sepet ve ipek kozasından yapılmış bir tablo hediye etti.

Editör: TE Bilisim