Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer Hamdullah Emin Paşa İlk-Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Ürkmezer önce ilkokul öğrencileriyle bir araya gelerek birinci sınıfların yazma öğrenme derslerini izledi ve öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Öğrencilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer, “Eğitim hayatınızın ilk basamağı olan okuma ve yazmayı öğreniyorsunuz. Okuma yazmayı öğrendikten kitap okumayı mutlaka alışkanlık haline getirmelisiniz’’ dedi.  Ürkmezer, ortaokul sınıflarını da ziyaret ederek öğrencilerle birlikte kitap okudu. 
Okul müdürü Akın Şahin’den okulun durumu ve fiziki durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Ürkmezer daha sonra okul öğrencileriyle birlikte Hamdullah Emin Paşa (HEP) Vakfı tarafından okula yaptırılan ''Bilgisayar ve Akıl Zeka'' sınıflarının açılışını gerçekleştirdi.


“KENDİMİZİ O KADAR ÇOK MUTLU SAYIYORUZ”
Ardından okul öğretmenleriyle toplantı yaparak AHENK Projesi hakkında konuşan Kaymakam Ürkmezer, “Değerli öğretmenler tüm okullarımıza gitmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin eğitim hayatına ne kadar çok destek verirsek kendimizi o kadar çok mutlu sayıyoruz. Biliyorsunuz AHENK Projesi kapsamında öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif açıdan da gelişmelerini istiyoruz. Öğrencilerimizin iyi bireyler olarak yetişmeleri için hep birlikte çalışacağız. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Mahmutseydi Mahalle Muhtarı Resul Bülbül eşlik etti. – Haber Merkezi