Turizm, tarım ve ticarette Alanya ekonomisini bir üst lige çıkaracağını söyleyen başkan adayının ekibi de gün geçtikçe genişledi. Fotoğraflara sığmayan efsane ekibini kamuoyuna birer birer tanıtan Toksöz'ün duyurduğu isim, Okurcalar bölgesinden Memiş Uysal’ın oğlu Yavuz Uysal oldu. Alanya'nın önde gelen, tanınmış iş insanlarından oluşan ekibine dahil olan Yavuz Uysal ile ilgili olarak ise sözlerini şu şekilde ifade etti: “Alanya'mızda pozitif bir seçim rüzgarı estirdik. Ekibimizle biz hazırız dedik, projelerimizi açıkladık. Ticareti yeniden yorumlayarak, çok daha başarılı olacağız.

Değişim, dönüşüm ve gelişim için güç birliği yaptık. İş insanı Yavuz Uysal kardeşim gücümüze güç kattı. Kendisine aramıza hoş geldiniz diyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Yeşil Pusula ile seçime girecek olan Toksöz'ün ekibine dahilolan Yavuz Uysal da, "Burada projeleri ile Alanya'ya hizmet etmek için hazır bir ekip var. Şehrimiz için hayırlı olsun, hep birlikte faydalı hizmetlerde bulunalım inşallah" olarak duygularını paylaştı. – Haber Merkezi