- KEMAL CENGİZ

Eray Erdem’in 35, Bilal Gömeç’in 22 meclis üyesi kazandığı ancak oyların eşit çıktığı ve kura ile iki aday arasında meclis üyelerinin paylaşıldığı 7’inci komite üzerinden spekülatif bilgiler yayıldı. İddialara göre 7’nci komiteyi Gömeç’in kazandığı ve meclis üyesinin 23 olduğu, bu nedenle Toksöz ile toplam 35 meclis üyesi kazandıkları için koalisyon ile başkanlığın değişebileceği öne sürüldü.

Spekülatif bilgilerle ortaya çıkan bilgi kirliliği sonrası Eray Erdem’in itirazıyla yenilenen kurada sonuç değişmedi ve Erdem 35, Gömeç 22, Toksöz 12 meclis üyesi kazandığı kesinleşti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Toksöz’den bir açıklama geldi. Toksöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli iş insanlarımız, burada ailem gibi hissettiğim değerli dostlarım,

Seçim sonrasında şahsım hakkında asılsız haberlerin yapıldığına şahit olmaktayım. İtibarımızı zedelemeye çalışan, doğru olmayan haberler yapan arkadaşlarımızdan ricamız kaynağı teyit edilmeyen hiç bir konuda kamuoyuna bilgilendirme geçilmemesidir.

Bundan sonraki süreçte yapılacak her yalan haber ile ilgili hukuki mücadele başlatacağım.

Şehrimizin kıymetli iş insanları, sizlerden ricam, kendi sosyal medya hesaplarım dışında, kendi ifadelerimin aktarılmadığı hiçbir yazıya, habere itibar etmeyin.

Kendi ağzımdan çıkan, birebir basın mensuplarımız ile yaptığım haberler dışında hiçbir haberin aslı yoktur. Yalandır, dolandır, iftiradır!

Gönlü temiz insanlarımız müsterih olsunlar. Bizim tek gündemimiz Alanya'mıza hizmet etme sevdamızdır!”