Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şube Başkanı Emine Keyaoğlu, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ı ziyaret etti. Keyaoğlu’na ziyaretlerde THK Alanya Yönetim Kurulu Üyesi Adem Sandal ve Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel de eşlik etti. THK’nın kuruluş ilkeleri ve amacına yönelik açıklamalarda bulunan Keyaoğlu, bu yıl gerçekleştirilecek olan fitre, zekat ve bağış faaliyetlerinden elde edilen net gelirin yüzde 60’ını depremzedelere yardım olarak gönderileceğini ve kalan yüzde 40’ı ile de gençlerin sportif havacılık faaliyetlerinin desteklenmesinde kullanılacağını duyurdu. 
 


“98 YILDIR MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE”
Keyaoğlu, şöyle konuştu: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleriyle Cumhuriyetimizin ilk yıllarında kurulmuş olan Türk Hava Kurumu, kuruluşundan itibaren 98 yıldır milletimizin hizmetinde kamu yararına çalışmalarına devam etmektedir. Bakanlar Kurulu tarafından onaylanmış olan Türk Hava Kurumu Tüzüğü'nde; Sayın Cumhurbaşkanımız Türk Hava Kurumu'nun Onursal Genel Başkanı’dır. 
Devletimizin başta TBMM Başkanımız olmak üzere çeşitli makamlarındaki devlet yetkilileri genel kurul delegelerimizdir. Tüzüğümüz gereği mülki amirlerimiz olan sayın valilerimiz ve sayın kaymakamlarımız da şubelerimizin Onursal Başkanları’dır.
“THK ÜNİVERSİTESİ İLE HAVACILIK 
SEKTÖRÜNE İSTİHDAM SAĞLIYOR”

Ülkemizin havacılık alanındaki kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla 2011 yılında ‘Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ kurularak yüksekokulları, fakülteleri ile yurtdışında bu alanda eğitim veren bir üniversite ile ortaklaşa yürütülecek eğitim sistemi ve çift imzalı diplomaları ile havacılık sektöründe istihdam imkânı sağlamaktadır.
“EN ÖNEMLİ GELİR KAYNAĞIMIZ BAĞIŞ”
Gerçekleştirilecek olan fitre, zekât ve bağış faaliyetlerinden elde edilen net gelirin yüzde 60’ı THK Genel Başkanlığı adına depremzedelere yardım olarak gönderilecek; kalan yüzde 40’ı ile ülkemizin geleceği olan gençlerimizin sportif havacılık faaliyetlerinin desteklenmesinde kullanılacaktır. 
Türk Hava Kurumu'nun en önemli gelir kaynaklarından olan yardım toplama (fitre, zekât) faaliyetlerinin başarılı bir şekilde gerçekleştirilerek yaralarımızı birlikte sarmak için söz konusu faaliyetlerimize önceki yıllarda olduğu gibi 2023 yılında da kıymetli desteklerinizi tüm halkımızdan bekliyoruz.”

Deniz Çalışkan, Alperen Ocakları Antalya İl Başkan Yardımcılığı’na atandı  Deniz Çalışkan, Alperen Ocakları Antalya İl Başkan Yardımcılığı’na atandı