AK Parti Demre Meclis Üyesi Organ Avcı, ilçede yapılan sulama suyu projesinin 1 ay kadar önce açıldığını hatırlatarak projenin 2018 yılında eski Başkan AK Partili Menderes Türel döneminde başlatıldığını belirterek billboardlarda ‘Önceki dönemin kâğıt üzerinde bıraktığı projeyi biz gerçekleştirdik’ yazılmasının şık olmadığını söyledi. 
Billboarddan haberi olmadığını belirten Başkan Muhittin Böcek ise, “Şunun projesi, bunun projesi değil. Tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar. Bugüne kadar Antalya için çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Doğru olan projelere devam ediyoruz. Bundan sonra da halk yararı, kamu yararı olan projeleri devam ettireceğiz” şeklinde cevap verdi.
AK Parti Grup Sözcüsü Ali Çetin ise, “Gelecek dönem sizin de bıraktığınız proje olursa devam ettiririz. Bırakmayız ortada” deyince, Çetin’in sonraki dönem yerel seçimleri AK Parti’nin kazanacağı imasına kayıtsız kalmayan Başkan Böcek “Çok beklersiniz” cevabını verdi.
Böcek’in bu sözü sosyal medyada çok sayıda paylaşım aldı. Twitter’da ‘Çok beklersiniz’ ve ‘Millete yenileceksiniz’ sözleri TT olurken Başkan Böcek de geçmiş dönemde yarım kalarak tamamladıkları ve yeni başladıkları projeleri içeren bir videoyu ‘çok beklersiniz’ etiketi ile paylaştı. – Haber Merkezi