Alanya Belediyesi'nden çocuklara bir park daha Alanya Belediyesi'nden çocuklara bir park daha

Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Paşa Özkan, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya Kalesi’ne ulaşım için ilçede toplu taşımacılıkta 90’lı yıllarda kullanılan ‘Pejo’ minibüslerin sefer düzenlemeye başlamasına tepki gösteren Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya’ya yanıt verdi. 
Akkaya, “İlçemizde de gelişme beklerken Pejo minibüsler sayesinde 90’lı yıllara geriye gitmiştir. Alanyamızın gözbebeği Alanya Kalemize Pejo minibüslerle toplu taşımacılık maalesef yakışmıyor” derken Özkan, neden minibüslerin tercih edildiğini açıkladı. 
“ESNAF VE HALKIN MAĞDURİYETİNİ ÇÖZÜDÜK”
20 yıldır mağduriyet yaşayan H plakalı yaklaşık 20 esnafın sorununu çözmek için Antalya Büyükşehir Belediyesi, muhtarlar, esnaflar ve oda olarak hep beraber halkın da mağduriyetini giderebilmek için çalışıp başarılı olduklarını söyleyen Özkan, “Ufak tefek eksiklerimiz var, bunları da en kısa zamanda çözmek için çalışıyoruz” dedi. 
“ALANYA’DA 90’LARA DÖNÜŞ DİYE BİR ŞEY YOK”
Özkan, H plakalı araçların mevcut otobüslerin girip çıkmakta zorlandığı ve yolcunun az olduğu hatlarda, büyük otobüslerin zararının önlenmesi ve halkın daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmalara başladığını ifade ederek “Bu hatlardan bir tanesi de Sayın Oda Başkanım Ali Akkaya’nın söz konusu ettiği Kale hattıdır. Burada 90’lara dönüş diye bir şey yoktur. Esnafımız halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Bu hizmetlerimiz daha birkaç mahalle ve hatta devam edecektir” dedi. 
“SÜKÛNET VE DUYARLILIĞA DAVET EDİYORUM” 
“Buralarda çalışırken bizim taksici esnafa vereceğimiz herhangi bir zarar yoktur” şeklinde konuşan Özkan, şöyle devam etti: “Bu konuda sayın başkanımı sükûnete ve duyarlılığa davet ediyorum. Bizler kardeş odayız ve hepimiz Alanya için, Alanya’nın huzur ve refahı için çalışıyoruz. Yakışan neyse onu yaparız, sorunları hep beraber çözeriz. Bütün Alanya halkına, yetkililere ve esnaf arkadaşlarıma duyarlılıkları için teşekkür ediyorum.”