Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ilçe teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından Alanya’da otellerinin kapısını turizmcilere teşekkür eden Karadağ, devlet tarafından bu turizm tesislerinin desteklenmesi gerektiğini yineledi. 
Karadağ, “Ne yazık ki turizmciler destek alamadı. Sezon da yaklaşırken yeniden bir hazırlık içerisine girdiler. Bunun için de otellerimizde kalan depremzedelerin artık geri dönme durumları söz konusu. Ancak yine plansız bir durum var. Çünkü nasıl gidecekleri, hangi yöntemle orada kalacakları ve orada nasıl bir hayat sürdürecekleri henüz hükümet tarafından planlanmamış durumda. Partimize her gün onlarca, yüzlerce depremzede geliyor ve ne yapacaklarını bilmez bir şekilde çırpınış içerisindeler. Bir an önce depremzedelerin kendi memleketlerinde yaşamlarını sürdürmesi için merkezi hükümetin bir tedbir alması gerekmektedir. Depremzedeler içinde çok az da olsa Alanya'mızda kalmak isteyenler var. Daha önce de önerdiğim gibi tüm kurumlar bir istihdam büroları açarak depremzedelerin maharetlerine göre işe girmelerini ve kazanç elde etmelerini sağlayabilir” dedi. 
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin mutlaka zamanında yapılması gerektiğini söyleyen Karadağ, “Derhal seçime gitmek mecburiyetindeyiz. Artık ülkemiz bu sikleti taşıyamıyor bu hükümetle birlikte. Bir an önce seçime girerek yeni bir hükümetle yeni bir vizyonla ve yeni bir çabayla birlikte ülkemizi hep beraber ayağa kaldırmalıyız. Hayat pahalılığı altından kalkılması zor bir hal aldı. Depremzede bir arkadaşımız kasaptan et almak istedi ve rakam 590 TL. Burada hayat kurduğu zaman geçinmesi çok zor olacak.” diye konuştu.