MAHMUTLAR'DA yapımı düşünülen yol, altyapısı ve harfriyat işleri Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlanan Mahmutlarspor futbol sahası, antrenman ve kamp alanı ile toplamda yaklaşık 1000 kişilik tirübün olması beklenen spor kompleksi için geri sayım başladı. 
ALANYA BELEDİYESİ İHALEYİ İLANLA DUYURDU
Alanya Belediyesi tarafından yapılan duyuruda Mahmutlar Mahallesi’ndeki spor tesisinin yapımı için tesis işlerinin yapımıyla ilgili ihale gerçekleştirileceği belirtildi. ALANYA Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, “Mahmutlar Mahallesinde bulunan 2129 parselde spor tesisi yapım işi, 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir” ifadeleri kullanıldı. Alanya Belediyesi Oba Ek Hizmet Binasında yapılacak olan ihale 2 Mart Salı günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek. 
NİTELİĞİ HAKKINDA DETAY VERİLDİ 
Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağını belirten Alanya Belediyesi, yayınladığı ilanda projenin niteliği türü ve miktarı ile ilgili ise şunları belirtti: “13 bin metrekarelik alanda spor tesisi yapılması 70 X 10.60 metre büyüklüğünde 1 adet saha, 405 kişilik 1 adet tribün ve 290 metrekare büyüklüğünde idari bina yapılacak.”- Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim