5 Kasım’da yapılacak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinde iddialı projeleri ile aday olan Eray Erdem’e destek her geçen gün artıyor. Cuma Pazarı Özkan Kırtasiye karşısında yer alan seçim ve çalışma ofisine gelerek ALTSO Başkan Adayı Erdem’e destek olan Avsallar Mahalle Muhtarı İbrahim Görgülü, Erdem’in kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Erdem, İbrahim Görgülü ve Hüseyin Görgülü ile birlikte fotoğraf çektirdi. 
 “EKİBİMİZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”
Seçim ofisindeki olumlu havadan dolayı mutluluğunu dile getiren Erdem, “Avsallar Mahalle Muhtarımız İbrahim Görgülü’nün de ekibimize katılması ile birlikte seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kadromuzun her geçen gün genişlemesi bizi ayrıca motive ediyor. Alanya ticaretinin geleceğinde elini taşın altına koymak isteyen dostlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Biz Alanya’ya borçluyuz ve bizimle birlikte Alanya’ya hizmet etmek isteyen herkese kapımız açık” dedi.
“ERDEM DOĞRU ADAY”
Muhtar Görgülü ise, Erdem’in doğru aday olduğunu ifade ederek, “Hem turizm hem inşaat hem de emlak sektöründe iş insanı olarak kendini kanıtlamış. Ticari başarısı tartışılmaz. Bununla birlikte yerel yönetimlerde de görev almaktan imtina etmemiş bir iş insanı. Bu nedenle Alanya ticaretinin en önemli kurumu olan ALTSO’nun Erdem önderliğinde önemli projelere imza atacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. – Haber Merkezi