Diyanet İşleri Başkanlığı görevde olan personele yönelik ‘Atama Nakil’ başvurularını değerlendirerek, atama ve nakil işlemlerini sonuçlandırdı. Atama nakil sonuçlarına göre Alanya Müftülüğü Şube Müdürü Murat Demirhan ilk tercihi olan Anamur’a atandı. Şube Müdürü Demirhan’ın Anamur’a atanmasından dolayı Alanya Müftülüğü tarafından veda programı düzenlendi.
Veda programı kapsamında konuşan Alanya Müftüsü İhsan İlhan ilçede görev yaptığı süre boyunca çalışmalarından dolayı Şube Müdürü Demirhan’a teşekkür ederek “Altı yılı aşkın süredir ilçemizde görev yaptı. Görev icabı ve sorumluluğu gereği diyaloğumuz ve birlikteliğimiz oldu. Bu birlikteliğimizi de düzenlemiş olduğumuz bu veda programıyla en güzel şekilde taçlandırmak ve arkadaşımızı uğurlamak istedik. Cenab-ı Hak kendisine hayırlı ömürler nasip eylesin. İnşallah gittiği yerde da daha güzel hizmetlere vesile olur. Daha güzel hizmetlerin üretiminde etkin olur” dedi. 
Müftü İlhan’dan teşekkür plaketini alan Demirhan,  görev süresi içinde beraber mesai yaptığı herkese teşekkür etti. Korona virüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen veda programı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi. Şube Müdürü Demirhan hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından ilçemizdeki görevinden ayrıldı. – Zeliha Oner