Yaklaşık 2 yıldır akciğer kanseri ve sonrasında gelişen tıbbi durumlar nedeniyle tedavi gören 72 yaşındaki Mesut Yılmaz vefat etti. Önemli yatırımlara imza atan Yılmaz, şu anda kullanılan Alanya Belediye binasının da temellerini atmıştı.  ANAP’ta Yılmaz ile aynı dönemde siyaset yapan eski belediye başkanları ve milletvekili Cengiz Aydoğan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak üzüntüsünü dile getirdi. 
TBMM’de Yılmaz’ın kürsüde konuşurken çekilmiş fotoğrafını paylaşan Aydoğan şu ifadelere yer verdi: “Başbakanımız değerli devlet ve siyaset adamı, iyi insan Ahmet Mesut Yılmaz'ın çok vakitsiz kaybına tarifsiz üzüldüm. Ailesinin, yakınlarının, sevenlerinin, tüm Anavatan camiasının büyük acılarını paylaşıyor, herkese sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.”
BELEDİYE BİNASINI AÇMIŞTI
Merhum mimar Vedat Dolokay projelendirdiği merhum Belediye Başkanı Müstakbel Dim tarafından başlatılan ve tefrişi hariç sonlanan Alanya Belediyesi’nin mevcut hizmet binası Cengiz Aydoğan’ın belediye başkanlığı döneminde 1989 yılında Başbakan Mesut Yılmaz tarafından açılışı yapılmıştı. Cengiz Aydoğan’ın ANAP’tan milletvekilli seçilmesinin ardından aynı partiden belediye başkanı seçilen Hasan Sipahioglu bu binada üç dönem hizmet vermişti. – Haber Merkezi