Alanya’nın tanınmış isimlerinden Mali Müşavir Hüsnü Akçalıoğlu milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başvurusunu Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştiren Akçalıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden adaylığını duyurdu.

Akçalıoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Sevgili hemşehrilerim; 27. dönem Milletvekili Aday Adaylığı müracaatımı Ankara AK Parti Genel Merkezinde yapmış bulunmaktayım.

Bu kutsal göreve talip olmamda, özellikle Antalya'nın doğu ilçeleri; başta doğduğum, büyüdüğüm ve bu yaşıma kadar hayatımı iyi günde, dar günde üzüntüsüyle, sevinciyle; ekmeğimizi aşımızı birlikte paylaştığımız Alanya'nın, evlenerek ikinci yurdum olan Gazipaşa halkının ve içli dışlı sosyal, kültürel beraber yaşadığımız torosların yiğit insanlarının yurdu kadirşinast Gündoğmuşlu hemşehrilerimin talep ve yönlendirmeleri doğrudan etkili olmuştur.

Özetle halkımız 24 saat ulasabileceği, iyi niyetli, mücadeleci, çalışkan ve en önemlisi daima yanında görebileceği, hesap sorabilecegi liyakatta adaylar görmek istediğini yaşayarak gözlemledim.

Bu vesileyle almış olduğumuz bu kararın halkımıza, ülkemize ve tüm kardeşlerimize hayırlar getirmesini diler, büyüklerinin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim."