Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Alanya Belediyesi iş birliği ile Güzelbağ Mahallesi’nde vatandaşların yararlanabileceği spor alanı hizmete girdi. Spor salonunun açılışına Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı. 
Geçtiğimiz yıl Güzelbağ ve Bayır mahallelerinde meydana gelen yangında bölgeyi ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sözünde durdu. Bakanlık bütçesi ve Alanya Belediyesi ortak iş birliği ile Güzelbağ Mahallesi’ne vatandaşların yararlanabileceği  spor alanı yapıldı. Hükümetin tüm imkanlarını halkı için seferber ettiğini söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Geçtiğimiz yıl Güzelbağ ve Bayır mahallelerimizde meydana gelen yangının yaralarını devletimizin desteği ile gün geçtikçe sarmaya devam ediyoruz. Yangınların ilk başladığı günden son ana kadar devletimizin, hükümetimizin desteklerini ve gücünü tam anlamıyla hep hissettik, bir an olsun bizleri yalnız bırakmadı” dedi.
“TALEPLERİ BİR BİR YERİNE GETİRDİK”
Bakan Kurum’un Güzelbağ Mahallesi ziyaretinde vatandaşlar halı saha ve spor alanı ile ilgili bir taleplerini iletmişti.  Bakan Kurum verdiği talimat ile Güzelbağ Mahallesi futbol sahası ve spor alanına kavuştu. Halkın taleplerini bir bir yerine getirdiklerini ifade eden Toklu, “Geçen yıl Bakanı Murat Kurum ile Güzelbağ Mahallemize yapmış olduğumuz ziyaret ve incelemelerde Güzelbağ mahalle sakinlerimiz bakandan bir talepte bulunmuştu.  Bakanımız anında talimat vererek halı saha ve spor alanı yapılması için bakanlık bütçesinden fon sağlamış, Alanya Belediyesi iş birliğiyle bölgemize halı sahamızı kısa bir sürede kazandırdık” diye konuştu. 

“ÖNEMLİ BİR YATIRIMIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Bakanlık bütçesi ve Alanya Belediyesi iş birliğiyle yapılan yeni futbol sahası ve spor alanı için Kurum’a bölge adına teşekkür eden Toklu, “Hükümetimizin desteği ile yangın yaralarını bölgemizde sararken aynı zamanda böylesine  güzel ve önemli bir yatırımı kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza ve Alanya Belediyemize bölge halkımız adına bu güzel eser için teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim