Alanya Kaymakamı Harputlu nazik ziyaret için teşekkürlerini iletirken Alanya için yeni bir sürece girildiğini, bu süreçte tüm siyasi partiler ile uyum içinde birlikte çalışılacağını, koordinasyon sağlanarak Alanya’nın kamu düzenini nasıl daha iyi hale getirileceği noktasında çalışmalara yoğunlaştıklarını, dolayısıyla her türlü istişareye açık olduklarını belirtti.
 Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Tuluk ise; “ Kamu düzeninin Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığı döneminde de sıklıkla ifade ettiği bir durum olduğundan dolayı bu sürece katkı sağlama konusunda sonuna kadar destek ve istişareye açık olduklarını, kamu düzenini tesis etme hususunda Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı olarak üzerlerine düşen ne varsa hazır olduklarını belirtti.
İyi dilek ve temennilerin ardından Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Tuluk, Alanya Kaymakamı Harputlu’ya Osman Hamdi Bey’in Osmanlı Dönemindeki aydınların sosyal hayatını resmettiği “Satranç Oynayan İki Adam” isimli tablosunu hediye etti.